7.04.2013

CIRCulem


JA SÓN OBERTES LES INSCRIPCIONS GRATUÏTES A TOTES LES COMPANYIES I ARTISTES QUE VOLGUIN PARTICIPAR !!!

CIRCulem  és una mostra oberta a companyies i artistes de circ i teatre de carrer que desitgen participar dins el marc de la Fira AlterNativa de Sant Pol de Mar que se celebra anualment durant tres dies 16,17 i 18  d´agost , 2013.

CIRCulem és una mostra de Circ premiat amb 1.000€ al millor espectacle presentat . És valorat per un jurat qualificat que delibera després de veure totes les actuacions i atorga  el premi en efectiu el darrer dia de la fira.

Val a dir també que tots els concursants tindran cobertes les despeses de desplaçament i  les dietes.

Per als que no coneixeu la Fira, els espectacles es realitzen a l'aire lliure, al recinte del Parc de Can Villar a Sant Pol de Mar (Barcelona) amb una afluència de públic de totes les edats, de manera que els espectacles no necessiten pràcticament convocatòria i han de ser aptes per a tots els públics.

Esperem amb moltes ganes els vostres espectacles, propostes i suggeriments tot i que, donada la gran participació  de companyies  i artistes,  es realitza una selecció prèvia.

Si voleu participar heu d´omplir la fitxa adjunta. Us demanem que ens indiqueu la vostra ciutat d'origen per calcular les despeses de desplaçament. Si sou seleccionats, anirem contactant amb vosaltres per acordar totes les altres despeses i les necessitats tècniques de la manera més justa possible, tenint en compte les nostres possibilitats.

CIRCulem  per la Fira AlterNativa vol ser un espai multicultural i alternatiu, un espai per compartir i per donar vida a tots els sentits. Volem agrair  les companyies i els artistes que any rere any ho feu possible pel vostre art, suport i perquè creieu en el nostre projecte alternatiu.

Podeu mirar l´edició 2011-2012  http://www.firaalternativa.cat/node/1092
Us podeu inscriure fins el 5 d´agost del 2013 en aquest enllaç http://www.firaalternativa.cat/node/1087

SI VOLEU FER-NE DIFUSIÓ , PODEU ENVIAR A TOTS ELS VOSTRES CONTACTES QUE PENSEU ELS POGUI INTERESAR

L´Organització de la Fira Alternativa