7.15.2013

la Junta de l´APCC Anima a que aneu animant a la gent a respondre... és tant fàcil com compartir un link. Salut i circ...Indicadors de companyies catalanes de circ

La manca d'indicadors sobre professionals, infraestructures i consum dificulta tenir el coneixement real de la dimensió i les característiques del sector circense així com la negociació amb les institucions. Per aquest motiu, i seguint la línia de treball de recollida de dades ja engegada amb el Cens de formadors de Circ i el Cens d'Espais de Formació de Circ (que s'obrirà en breu), l'APCC obre aquest qüestionari adreçat a les companyies de circ amb residència a Catalunya.
Com veureu les preguntes estan estructurades en 4 blocs (dades generals de la companyia, composició, finançament, exhibició) i una valoració final.
Us preguem que ompliu aquest qüestionari abans de l'11 de juliol. Com més companyies responguin aquest qüestionari, més reals seran els resultats i ens serà més fàcil visibilitzar l'activitat cultural i econòmica real del circ així com destacar les problemàtiques que ens afecten.
Les dades es tractaran amb la més absoluta condifencialitat des de l'oficina de l'APCC, formaran part d'una estadística global i mai es fara públiques les dades concretes de cada companyia.
Us agraïm per avançat el vostre esforç.
Per acabar, gràcies per fer circ.