7.26.2013

Marea Roja alertarà els turistes sobre el tracte que rep la cultura


Marea Roja alertarà els turistes sobre el tracte que rep la cultura

Aquest dissabte al matí, la secció gironina de Marea Rojaprotagonitzarà una acció a La Jonquera per alertar els visitants que vinguin de vacances del tracte que rep la cultura en aquest costat de la frontera. Els organitzadors de la protesta, que duu per nom Turistes beware, asseguren que no es volen quedar “de braços plegats” davant la “greu” situació que afecta la cultura.
Per això han orquestrat aquesta particular benvinguda “carregada de sentit de l’humor i ironia” que vol mostrar al món el “tracte ignominiós” que dispensen les administracions públiques a la cultura. Es tracta d’una acció pensada per ser realitzada en zones frontereres, aeroports, estacions de tren i terminals portuàries.
Sentim vergonya pel que està passant, el nostre govern encara no ha pagat el que ens deu, les polítiques culturals han deixat en escac i mat la nostra feina”, denuncia Marea Roja Girona.
“Es tracta de combatre les orelles sordes, la pell morta, l’arrogància i la ignorància de tota una casta de governants que a través de les seves polítiques pernicioses i la seva inacció estan privant la societat del seu principal instrument de llibertat: la cultura”, afirma sobre la protesta.