7.11.2013

'nit blanca' de portes obertes al MNAC oferint un espectacle de circ, Fragments de circ contemporani, a la Sala Oval del MNAC,


Col·laborem amb el MNAC a la 'nit blanca'

Fotografia: Juana Beltrán (per Jeremias Faganel)
Aquest dissabte 13 de juliol participem a la 'nit blanca' de portes obertes al MNAC oferint un espectacle de circ, Fragments de circ contemporani, a la Sala Oval del MNAC, il·luminada especialment per a la ocasió. Els artistes que hi participen són Juana Beltrán (verticals) i Matias Marré (roda cyr).
Seran un total de 3 passis (a les 21h, a les 22.30h i a les 23.30h). Totes les activitats que s'enmarquen en la 'nit blanca' són gratuïtes.
El Museu Nacional d’Art de Catalunya obre les portes dissabte 13 de juliol des de les 20:00h fins a la 1:00h, en una nit en què proposa activitats festives i espectacles de música, circ i dansa. A més, el museu permet visitar gratuïtament les exposicions temporals, com la recentment inaugurada 'Tàpies. Des de l’interior', l’exposició fotogràfica Nord d’Àfrica d’Ortiz Echagüe, oLa batalla de Tetuan de Fortuny. També podràs veure de franc la col·lecció permanent amb un seguit de visites comentades de les obres més destacades.
La festa comptarà amb la representació Kamuyot de la companyia It Dansa de l’Institut del Teatre, un espectacle de circ contemporani de l’Ateneu Popular 9barris a la Cúpula i una actuació musical en directe a càrrec del La Marxing Band del Taller de Músics.
A més hi haurà una oferta gastronòmica especial organitzada per Laie i per aquesta ocasió la Sala Oval lluirà una il·luminació espectacular!
També podrem descobrir el nou espai que el museu dedica als Museus d’Art de Catalunya des de la sala oval, que funcionarà com una finestra per treure el cap als museus d’Art del territori.
MÚSICA, CIRC I DANSA
- La Marxing Band Taller de Músics
Concert itinerant
Direcció: Eva Garín
Passis: 20.30 - 21.30 h i 22.30 - 23.30 h
- Fragments de circ contemporani de l´Ateneu Popular 9barris
Sala Oval
Passis:
21 h: Verticals (Juana Beltrán)
22.30 h: fragment d´Atempo Circ (Matias Marré, roda cyr)
23.30 h: Verticals