Passa al contingut principal

BUTLLETÍ ELECTRÒNIC AGOST 2013-ESPECIAL FESTES DE LA MERCÈ

LOGO Psf

¡EXTRA PSF!

Notícies de Pallassos Sense  Fronteres 

BUTLLETÍ ELECTRÒNIC AGOST 2013-ESPECIAL FESTES DE LA MERCÈ

 logo PSF cartell la mercè 2013

PALLASSOS SENSE FRONTERES A  LA MERCÈ 2013!


Bon dia a tots i totes!
L'agost s'acaba... i amb l'arribada del nou curs arriben noves activitats de Pallassos Sense Fronteres en les que poder participar com a voluntari!

Les properes Festes de la Mercè, la festa major de Barcelona, Pallassos Sense Fronteres rebrà un homenatge de part de la ciutat i, entre d'altres actes, els dies 21 de setembre (dissabte), 22 de setembre (diumenge) i 24 de setembre (dimarts), PSF disposarà d'un espai a la Plaça de Catalunya de Barcelona on es donarà a conèixer l'activitat de l'organització i on es projectaran vídeos i hi haurà una exposició dels 20 anys de Pallassos Sense Fronteres. A més a més durant aquests  dies estarem venent marxandatge a benefici de l'organització.

I per poder atendre a tots els visitants que tindrem... Necessitem voluntaris que ens ajudin! T'hi apuntes?

  • Horaris de la col·laboració:

Els torns per poder col·laborar amb Pallassos Sense Fronteres seran:

Dissabte 21 i Diumenge 22 en horari de 10 a 14 i de 16:30 a 20:00. I el Dimarts 24 de 10 a 14 hores. Es pot triar entre el torn de matí i el de tarda o els dos!

Tots aquells que estigueu interessats en col·laborar amb nosaltres envieu siusplau un correu electrònic de resposta a aquesta adreça (srodriguez@clowns.org) indicant el vostre nom complert i un telèfon de contacte i ràpidament us contactarem.

  • Reunió de coordinació amb voluntaris:

La reunió de coordinació amb tots els voluntaris es farà el dimarts 17 de setembre a les 18:00h al Teatre Lliure de Montjuïc. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb Samuel Rodríguez trucant (de 9 a 18h) al 93 324 84 20 o escrivint asrodriguez@clowns.org.

Esperem que us animeu a participar!
Moltes gràcies i abraçades!
Pallassos Sense Fronteres


PSF A GOMA 2009
Vols col·laborar amb  el finançament dels  projectes de PSF?
Ara ja ens pots fer una microdonació des de 1'20 EUR!
Enviant un SMS amb el text  AJUDA SOMRIURES al número 28099
 
Ja està disponible el sitema d'enviament de SMS Solidari a favor de Pallassos Sense Fronteres. Des de fa uns dies a PSF comptem amb un sistema de microdonacions basat en l'enviament d'un missatge curt de text (SMS) a través de telèfons mòbils.
 
Cada SMS és una microdonació de 1'20 EUR per a Pallassos Sense Fronteres.
 
El text per enviar ha de ser AJUDA SOMRIURES (respectant l'espai) al número 28099 i les operadores de telefonia (de moment Movistar, Orange i Vodafone), després d'haver realitzat el cobrament de l'SMS a la factura del client, ens abonaran el 100% de l'import.
 
Aquesta iniciativa és possible gràcies a FUNDACIÓN AMPLEXUS.
 
Us animem a col·laborar!
AJUDA SOMRIURES al 28099

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Traces al Mercat de les Flors

Ahir al Mercat s´hi respirava un aire diferent, abans de començar ja s´hi notava alegria, la gent hi anava per a veure circ. Traces es una proposta de la Cia Les sept doights de la main, ( per explicar-ho millor, els de Les sept doights de la main van agafar cinc joves recent sortits de l´escola de Montreal per a muntar un espectacle). Una proposta molt coreografiada amb petits esquitxos de text, que revelen una mica la personalitat de cada un i deixen florir les seves virtuts en un ritme i una energia molt potents. Amb 25 anys mes o menys semblen criatures jugant amunt hi avall, amb tot el que troben, una cosa després de l`altra oferint a vegades petites estones una mica lentes, al costat d´unes del tot trepidants. La majoria d´ells, provenen d´una escola de circ de Sant Francisco on hi ha un professor originari de Xina. I els moments d´acrobàcia, son els que realment sobresurten i et queden al cap: Mortal amb pirueta d´un dels germans Cruz, en torre a sobre del altre ( clau d´un m

Mirando a YUkali al CAixa Forum

Aquest dissabte a les 21 hores Mirando A Yukali a l'Auditori del Caixaforum. es veu que han retallat un munt tota la programació cultural, la cultura és una de les principals formes que es veuen amenaçades per la crisis econòmica, quan nosaltres no hem pogut fer cap tipus d'especulació i intentem viure al marge de tot capitalisme liberal brusc i assassí. però bé que necessitem treballar!! els bancs per tal de blanquejar diners inverteixen amb art però ara que no en tenen ni dels bancs podrem viure.... és tot un rollo!!! ens pensàvem que tot baixaria i que per fi la crisis posaria un altre cop el món , la gasolina els habitatges més assequibles, però qui acaba pagant els errors dels avariciosos son els més febles i no sé si ells hi paguen gaire!! bé jo no hi entenc però m'han demanat que s'ha de omplir la sala si no segurament ja no es faran més coses de aquestes de circ al caixa forum, com si ara nosaltres haguéssim de fer la promoció! doncs aquí estic, convidant-vos a

7º ENCUENTRO DE MALABARISTAS MALABARIA VII "Malabaria" Herrera de Pga. 7-9 Octubre

VII "Malabaria" Herrera de Pga. 7-9 Octubre Notapor aitortxuherrera » Dom Sep 04, 2011 11:36 am 7º ENCUENTRO DE MALABARISTAS MALABARIA 7, 8 y 9 octubre 2011 Herrera de Pisuerga (PALENCIA) VIERNES 7 19:00. Recepción de participantes e inscripciones. Lugar. Centro Juvenil. CONTACTO: encuentromalabaria@hotmail.com JAIME - 661921226 disponible a partir de las 22:00 Precio del encuentro es de 13€ en la preinscripción (antes del día 7 de octubre) y de 15 € en el encuentro. Incluye: camiseta, chapa, identificaciones, desayuno sabado y domingo, comida del sábado y domingo, alojamiento, talleres, acceso a las instalaciones y alguna sorpresa. POR RAZONES DE SEGURIDAD E HIGIENE NO SE ADMITEN ANIMALES EN TODAS LAS INSTALACIONES DEL ENCUENTRO Ingresar la preinscripción en Caixa – 2100 6080 54 0200015462 En concepto. Malabaria 2011, NOMBRE APELLIDOS y traed el recibo del pago al encuentro. OS ESPERAMOS ¡HASTA LA VISTA MALABARISTAS! ATENCION: puedes colaborar con el Malabaria comprando pape