9.10.2013

BUTLLETÍ ELECTRÒNIC AGOST 2013-ESPECIAL FESTES DE LA MERCÈ

LOGO Psf

¡EXTRA PSF!

Notícies de Pallassos Sense  Fronteres 

BUTLLETÍ ELECTRÒNIC AGOST 2013-ESPECIAL FESTES DE LA MERCÈ

 logo PSF cartell la mercè 2013

PALLASSOS SENSE FRONTERES A  LA MERCÈ 2013!


Bon dia a tots i totes!
L'agost s'acaba... i amb l'arribada del nou curs arriben noves activitats de Pallassos Sense Fronteres en les que poder participar com a voluntari!

Les properes Festes de la Mercè, la festa major de Barcelona, Pallassos Sense Fronteres rebrà un homenatge de part de la ciutat i, entre d'altres actes, els dies 21 de setembre (dissabte), 22 de setembre (diumenge) i 24 de setembre (dimarts), PSF disposarà d'un espai a la Plaça de Catalunya de Barcelona on es donarà a conèixer l'activitat de l'organització i on es projectaran vídeos i hi haurà una exposició dels 20 anys de Pallassos Sense Fronteres. A més a més durant aquests  dies estarem venent marxandatge a benefici de l'organització.

I per poder atendre a tots els visitants que tindrem... Necessitem voluntaris que ens ajudin! T'hi apuntes?

  • Horaris de la col·laboració:

Els torns per poder col·laborar amb Pallassos Sense Fronteres seran:

Dissabte 21 i Diumenge 22 en horari de 10 a 14 i de 16:30 a 20:00. I el Dimarts 24 de 10 a 14 hores. Es pot triar entre el torn de matí i el de tarda o els dos!

Tots aquells que estigueu interessats en col·laborar amb nosaltres envieu siusplau un correu electrònic de resposta a aquesta adreça (srodriguez@clowns.org) indicant el vostre nom complert i un telèfon de contacte i ràpidament us contactarem.

  • Reunió de coordinació amb voluntaris:

La reunió de coordinació amb tots els voluntaris es farà el dimarts 17 de setembre a les 18:00h al Teatre Lliure de Montjuïc. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb Samuel Rodríguez trucant (de 9 a 18h) al 93 324 84 20 o escrivint asrodriguez@clowns.org.

Esperem que us animeu a participar!
Moltes gràcies i abraçades!
Pallassos Sense Fronteres


PSF A GOMA 2009
Vols col·laborar amb  el finançament dels  projectes de PSF?
Ara ja ens pots fer una microdonació des de 1'20 EUR!
Enviant un SMS amb el text  AJUDA SOMRIURES al número 28099
 
Ja està disponible el sitema d'enviament de SMS Solidari a favor de Pallassos Sense Fronteres. Des de fa uns dies a PSF comptem amb un sistema de microdonacions basat en l'enviament d'un missatge curt de text (SMS) a través de telèfons mòbils.
 
Cada SMS és una microdonació de 1'20 EUR per a Pallassos Sense Fronteres.
 
El text per enviar ha de ser AJUDA SOMRIURES (respectant l'espai) al número 28099 i les operadores de telefonia (de moment Movistar, Orange i Vodafone), després d'haver realitzat el cobrament de l'SMS a la factura del client, ens abonaran el 100% de l'import.
 
Aquesta iniciativa és possible gràcies a FUNDACIÓN AMPLEXUS.
 
Us animem a col·laborar!
AJUDA SOMRIURES al 28099