9.04.2013

El circ arriba a Terrassa


El circ arriba a Terrassa

La ciutat acull des d'avui fins al 5 de setembre actuacions, tallers i exposicions sobre aquest art


Terrassa es converteix a partir d'avui fins al pròxim 5 de setembre en la capital catalana del circ. La ciutat vallesana acollirà aquests dies el cinquè Festival d'aquest art. La plaça de l'Assemblea es convertirà en un gran circ a l'aire lliure amb la participació d'artistes de diferents procedències i estils molt diferents, a més de les companyies que ja formen part de l'associació local de Circ Tub d'Assaig 7.70.
Dimarts, 3 de setembre del 2013 - 09:01h.
zoom
Companyia Los 2Play, convidats al Festival de Circ de


 Terrassa. 
Seran tres jornades dedicades al món del circ amb un ampli ventall d'activitats, ja que les actuacions es complementaran amb tallers infantils, sessions de contes, música i dues exposicions. El Festival de Circ de Terrassa està organitzat per l'Ajuntament de la localitat i amb la direcció artística i la producció d'aquesta associació vallesana dedicada al circ.
Els protagonistes de la jornada d'inauguració d'avui seran les companyies locals, també hi haurà un taller de “Tastes de circ” per a famílies i nens i una sessió de contes. Dimecres estan previstes tres actuacions: la companyia Saltoka, amb el xou “Kompass”, la companyia Albadulake amb l'espectacle multidisciplinari “3nkja”; i la companyia Los 2play amb “Sraefatal”, una barreja d'acrobàcies, malabars i equilibris.
Finalment, per dijous estan previstos dos espectacles més, a part de la gala que posarà punt final al festival. En primer lloc actuaran la Compagnie du Fardeu amb el xou “La Machine” i desprésDesastrosus Circus amb “Aquí no hi ha ningú”. I dins del tancament actuaran Julie Bergez (contorsió), Mag Manu (màgia), Trio Bolongo (bàscula), Totó (malabars) i Duo Morosof (quadrant coreà).