9.17.2013

'El Dorado' obre la temporada estable de circ al Centre Cultural de Terrassa


'El Dorado' obre la temporada estable de circ al Centre Cultural

L’equipament, amb la col·laboració de BBVA, ha acollit la producció de la companyia Bidó de Nou Barris. La temporada de circ s’allargarà fins a finals d’any amb 'Entredos ' i 'L'home que perdia els botons'

L’espectacle El Dorado ha donat aquest cap de setmana el tret de sortida a la temporada estable de Circ al Centre Cultural de Terrassa.

L’equipament, que segueix comptant amb la col·laboració de BBVA, ha acollit dues funcions, una dissabte i una altra diumenge, d’una producció de la companyia Bidó de Nou Barris. És el primer cop que el Centre Cultural ofereix residència tècnica de circ i molta gent no s’ho ha volgut perdre, com l'Anna Miquel: “L’any passat ja vam venir, i durava una hora. Penso que pels nens està molt bé perquè no cansa, s’acostumen a anar a un lloc públic com al teatre, que així estan en silenci, i com que aquest any vam veure que començava un altre cop hem vingut”; també la Montse Juan de Diós: “Vam estar aquests dies al circ i ens va agradar. Després vam veure que a través del Club Súper 3 era gratuït i vam decidir anar-hi”; i el Joan Santiago: “Venim per les criatures, sobretot. Sé que és un espectacle de circ o de màgia però no sé exactament què.”

La temporada de circ s’allargarà fins a finals d’any amb espectacles comEntredos, el 3 de novembre, L’home que perdia els botons, diumenge 24 de novembre, o una exhibició que combina música i acrobàcies de la companyia Vaivén Circo el dia 8 de desembre.