9.04.2013

SENYORES I SENYORS, PETITS I GRANS!! L’últim batec a casa del llarg viatge serà SOLIDARI!!
SENYORES I SENYORS, PETITS I GRANS!!
L’últim batec a casa del llarg viatge serà SOLIDARI!!
Presentem ★S’ENLAIRA★
Un espectacle conjunt amb el Circ Cric en motiu de recaptar fons i seguir fent possible la tasca inigualable dels Pallassos Sense Fronteres!!

Cada any intentem que el caminar de Txarango ens permeti engegar un projecte solidari.
Guardem un record molt especial d’aquella nit de tardor, ara fa un any, on junts vam omplir un pavelló a Berga contra la Malaltia de Crohn!!

Enguany és el 20è aniversari de l’ONG Pallassos Sense Fronteres i a principis d’any van seleccionar la cançó “Benvinguts” com a himne d’aquesta efemèride. Un fet que ens va omplir de felicitat i orgull.

No és nou i tots sabeu que des d’un principi ens vam plantejar la nostra feina com la d’un circ errant. Intentant deslligar-nos de tot allò que oprimia el nostre dia a dia i començar a recórrer món amb la voluntat de participar, fascinar, il•lusionar, evadir... Buscar traces d’esperança amunt i avall i sempre que fos possible, plantar cara a aquesta societat endormiscada i tossuda.

El vincle amb el món del circ és tant gran que ens ha portat a fusionar, amb els artistes del Circ Cric, aquestes dues disciplines tant antigues en un espectacle únic. Circ i música per seguir fent possible la tasca dels Pallassos Sense Fronteres.
Una organització nascuda a casa i actualment estesa per tot el món. Amb 20 anys a l’esquena intentant omplir de rialles el buit de molts països en guerra.

Seguim amb l’estranya idea de que aquest món pot ser fotudament millor!

El 5 d’OCTUBRE a les 20h esperem a tothom a la carpa del Circ Cric (Sant Esteve de Palautordera)!

ENTRADES A: http://www.circcric.com/
https://www.codetickets.com/circ-cric/ca/codetickets.com/280/