10.21.2013

ATENEU POPULAR DE 9 BARRIS SISTERS CLOCKWORK

FORMANTS A LA UNIVERSITAT DEL CIRC I LA DANSA  D´ ESTOCOLM 


Sisters ha estat la companyia seleccionada per la residència conjunta de l’Ateneu Popular 9 Barris i La Central del Circ del 2013 i el seu  espectacle Clockwork es podrà veure dissabte 26 d’octubre a les 21h i diumenge 27 d’octubre a les 18h al'Ateneu Popular 9 Barris.

Les entrades estan a 6 euros i pots comprar- les aquí


Sisters és també
 una de les cinc companyies seleccionades per la plataforma Circus Next, dispositiu d’acompanyament de creadors de circ emergents a nivell europeu. La companyia internacional presenta el seu nou espectacle en una residència conjunta amb La Central del Circ. 


El concepte de Clockwork neix de l'obsessió de la companyia per la perfecció dels temps entre els seus cossos en moviment: els seus cossos són un. Uns depenen dels altres tant física com mentalment quan es mouen, de la mateixa manera que el rellotge depèn de les agulles i els engranatges per al seu funcionament.
Sisters ha creat un mètode propi per crear material i moviments útils per a la creació, que denominen human juggling (malabarisme humà), a través del qual apliquen patrons i formes de pensar dels malabaristes al cos humà i a l'espai. Com el rellotge que necessita cadascun dels seus engranatges per a funcionar, inventen una dansa complex per a cames, braços, torsos i caps.  La companyia combina i modifica les arts circenses de mil maneres i a través de diverses tècniques: doble màstil xinès, roda alemanya, manipulació d'objectes...
Els membres de la companyia són Valia Beauvieux, Mikkel Hobitz Flitenborg i Pablo Rada Moniz. Formats a la Universitat de Circ i Dansa d’Estocolm, han comptat per la seva primera creació amb la mirada externa del coreògraf i performer grec Dimitris Papaioannou.


Ateneu Popular 9 Barris
Portlligat 11-15 - 08042 Barcelona
info@ateneu9b.net
Tel. 933509475
www.ateneu9b.net