10.22.2013

CENTRAL DEL CIRC



El segon cap de setmana de novembre, divendres 8 a les 21h i dissabte 9 a les 20h, La Central del Circ acollirà la 6a Mostra de Companyies Residents. Peces curtes i espectacles en procés de creació, números ja enllestits i d'altres que necessiten posar-se davant del públic.
Un espectacle per a tots el públics, en format cabaret, amb la direcció artística deJoan Ramon Graell.

Entrada: 8€ entrada normal i 6€ entrada reduïda (per a nens menors de 14 anys, per als socis de l’APCC, i usuaris de La Central del Circ).
A la venda dues hores abans de l’inici de l’espectacle. Barra de bar

Confirmeu la vostra assistència trucant al 93 356 08 90 o enviant un correu electrònic a comunicacio@lacentraldelcirc.catAforament limitat!


El dissabte 9 de novembre, de 17’30 a 19’30h, la Central acollirà un dels tallers de circ en família, una proposta de la XECC, la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya que té lloc simultàniament a diversos espais destinats a les arts circenses de Catalunya durant un mateix cap de setmana, i ofereix a les famílies la possibilitat d'experimentar amb diverses tècniques de circ com l'acrobàcia, els malabars, el trapezi o la tela acrobàtica.

Tots els nens i nenes hauran de venir acompanyats d’una persona adulta.

Descripción: Descripción: C:\Users\usuari-6\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\circ familiar_novembre_xecc.jpg
Les famílies que després del taller es quedin a l’espectacle En Ebullició, tindran entrada gratuïta pels infants.

Podeu reservar trucant al 93 356 08 90 o enviant un correu electrònic ainfo@lacentraldelcirc.cat