10.21.2013

Circ al Casal MATARO


Circ al Casal: Veniu a gaudir del més difícil encara! Rodes i equilibris impossibles amb la Cia. Karoli i el seu espectacle Karoli, L'Home Roda. 

3 de noviembre a la(s) 12:00        Sala Aliança Mataró c/Bonaire, 25 · Mataró

Circ al Casal


Descripció:
Arriba el Professor Karoli, un personatge incombustible, i la seva passió per les rodes. El seu enginy per la invenció d’artilugis l’ha portat a inventar tota mena de vehicles on la roda n’és la protagonista.
Veniu a gaudir del més difícil encara! bicicletes, monocicles alts, petits i minúsculs i fins i tot, rodes amb motor.
La Cia. Karoli és una companyia especialitzada en el teatre-circ, amb més de 30 anys de trajectòria en el món de les tècniques del malabarisme i monociclisme. Formada per Ramon Muñoz, excompanyia Boni and Caroli.
Rodes+ equilibris+ participació del públic.
Intèrpret i direcció: Ramon Muñoz
Producció: Cia. Karoli
Durada: 55 minuts
Idioma: català
Organitza: Circulant, circ en moviment!  Jordina Blanch
mails.   jordina@circulant.cat /  circalcasal@circulant.catMoll de la vela, 2  (Parc del Fòrum BCN) La Central del Circ - Oficina 4 C.P. 08930    St. Adrià del Besós   (Barcelona)
tel.  (+34) 616 504 410 / 93 356 27 17
Espectacle de la 4a temporada de Mataró, circ al casal!, la programació estable de circ per a tota la família que té lloc el primer diumenge de cada mes a la Sala Casal-Aliança de Mataró.
El preu de l’entrada inclou gaudir de l’espectacle en viu i entrar al sorteig de regals de premis i serveis gràcies als patrocinadors i col·laboradors amb els que Mataró, circ al casal compta.