10.09.2013

Ens agrada força anunciar-vos l 'ESTRENA d'un nou espectacle a Temporada Alta, 8 de desembre, Sala La Planeta: "K.O.L. 1714"


Ens agrada força anunciar-vos l 'ESTRENA d'un nou espectacle a Temporada Alta, 8 de desembre, Sala La Planeta:
"K.O.L. 1714" 
o les Peripècies Verdes i Científiques del Pagès Còsmic Sàrries i Orriol
Per ajudar a la producció, fem un Verkami:
Ens ajudeu? Ens reenvieu? Ens publiciteu? M.Gràcies!!!
Salut i Fortuna!

Descripción del proyecto

DE QUÈ VA
un pallasso, amb la seva mirada d’adult-nen, ens porta per força a una visió crítica. Interpreta aquí en Sàrrias, un pagès tradicional que, tristament, es veu abocat a abandonar el seu món i els costums ancestrals, que ja no tenen cabuda en la voràgine dels mercats moderns.
Sorprès i meravellat, amb els prodigis de l’agricultura de laboratori, animat i qüestionat alhora per la mirada sentenciosa del seu besavi, s’entusiasma en la creació d’una col “molt especial”, que el porti a conquerir el món i fins i tot l’univers.
Actualment, la ciència i les noves tecnologies marquen l’esdevenir d’infants joves i grans, com a única finalitat, i prescindint en molts casos de tot el que no tingui el caràcter de Novetat.
L’espectacle planteja el dilema existent, entre els antics coneixements i la necessitat de seguir avançant, contraposant la pagesia i l’alimentació amb la química i els laboratoris.
QUI HO POT VEURE
Aquesta és la proposta que us fem des de la companyia de Claret Clown, un espectacle adreçat a tota la familia, petits i grans, amb ganes que quan arribeu a casa en continueu xerrant de quan, i tampoc fa tant de temps, les pomes eren pomes, els naps, eren naps, i lescols, eren cols!!!
COM ENS AJUDAREU
Nosaltres volem que ens vingueu a veure, i amb les vostres aportacions intentarem presentar en molt millors condicions l'espectacle, K.O.L. 1714, i ho destinarem bàsicament a les despeses d'escenografia i utilleria on hi podreu veure una calaixera de les d'antes, unes finestres per on hi passa el temps, i una col, això si una colmolt especial.
ON ES PODRÀ VEURE
Per tenir-ho tot preparat per l'estrena del finals d'any, ja hem començat a treballar de valent, i ara ens trobem a la part més intensa del nostre procès de producció. Entre els mesos d'octubre i novembre, treballem al teatre d'Hostalric, i estrenarem a primers de desembre alFestival Temporada Alta de Girona, a la Sala Planeta.
El Festival Temporada Alta ens ajuda en la producció.
Mes sobre en Claret Clown:
facebook.com/claret.papiol
@ClaretClown