10.25.2013

Figueras festival de Circ Ciutat de FiguerasEl Festival del Circ ja ha venut mes del 24% de l´aforament de 25.000 localitats

El certamen afronta la seva consolidació amb 24 atraccions inèdites

21.10.2013 | 19:12
Marta Felip ha presidit la presentació del festival
Marta Felip ha presidit la presentació del festival 

Figueres serà entre el 20 i el 24 de febrer la capital mundial del circ. En la seva tercera edició, el Festival Internacional del Circ de Figueres, presentarà 24 atraccions inèdites a Europa d'un total de 65 artistes de 14 països. Unes xifres que superen les de les dues anteriors edicions i que situen el certamen, segons el seu director, Genís Matabosch, com el més important de l'Estat i el tercer a nivell europeu. El recinte Firal de Figueres acollirà 12 representacions en cinc dies per a més de 25.000 espectadors. Tot i que les entrades es poden adquirir a partir d'aquest dilluns al web del certamen, en tres setmanes ja s'ha venut el 24% de l'aforament entre espectadors d'anteriors edicions.
A quatre mesos perquè la tercera edició del Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres aixequi de nou el teló, aquest dilluns se n'ha fet la presentació oficial amb l'objectiu, segons el seu director, Genís Matabosch, de superar l'èxit de les dues edicions anteriors i consolidar el certamen com el de referència a l'estat espanyol i el tercer a nivell europeu només superat pels de Monte-Carlo i París. A nivell mundial, el de Figueres s'ha situat en només dues edicions com un dels 16 més importants del món.
Per assolir aquesta fita, la tercera edició, que tindrà lloc al recinte Firal de Figueres entre el 20 i el 24 de febrer, comptarà amb 24 espectacles inèdits a Europa, dos més que l'any passat, que s'encabiran en un total de 12 representacions per a més de 25.000 espectadors. En total, seran 65 artistes de 14 països els que competiran davant un jurat internacional format per 15 importants directors i experts en circ 


#1 - Rafael J. el dia 22-10-2013 a les 09:31:25

Ja s'han aclarit els suposats missatges a membres de l'oposició? perquè en cas negatiu, sembla que l'Alcaldessa dóna la raó als representants del circ i en cas positiu, hauria de fer-se públic el succeït i la sortida que se li ha donat. Estem parlant de presumptes ofenses a representants municipals i, en qualsevol cas, el fons de la qüestió és la utilització de diners públics.