10.08.2013

Web: www.escena25.cat


 • QUÈ ÉS ESCENA 25?

  Es tracta d’una campanya social que vol afavorir l’accés dels joves que tenen entre 18 i 25 anys a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts.
  Consisteix en una aportació de 25 euros per jove per assistir a un o dos espectacles.
  Es fa durant tot el mes d’octubre de 2013.

  QUI L'ORGANITZA?

  Una aliança formada per teatres i sales de concerts de Catalunya en col·laboració amb el Departament de Cultura i amb el suport en la difusió de la campanya de la Direcció General de Joventut, Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, les Universitats Catalanes i les Biblioteques de Catalunya.
 • COM FUNCIONA?

  Si tens entre 18 i 25 anys, registra't al web identificant-te amb el teu NIF.
  Un cop registrat, rebràs al teu compte d'Escena 25 un import de 25 € a bescanviar per una o dues entrades per a qualsevol dels espectacles/concerts del catàleg d'Escena 25.
  Tria l'espectacle/concert
  Selecciona'l
  Veuràs la programació de tot el mes
  Només pots fer la reserva a 6 dies vista i fins 24 h abans de l'inici de l'espectacle/concert
  Un cop hagis triat l'espectacle/concert al qual vols anar i hagis reservat l'entrada podràs convidar un amic* per correu electrònic perquè també reservi la seva entrada i anar-hi plegats.
  *Sempre que aquest també tingui una edat que estigui dintre de la franja d’edat de la campanya
  En la primera entrada si el preu de l'espectacle és inferior a 25 €, no pagaràs res. Si el preu de l’entrada és superior als 25 €, pagaràs la diferència a taquilla.
  El saldo restant quedarà al teu compte per fer-lo servir en la compra de la segona entrada. Si el preu de la segona entrada és superior al saldo que et queda pagaràs la diferència a taquilla, si no ho és, no pagaràs res.
  Les entrades dels espectacles/concerts s’hauran de recollir a les taquilles corresponents presentant la confirmació de la reserva.