11.19.2013

CIRC AL CASAL MATARÓ

Cansats d’anar amb la vela de circ a sobre arreu del món, The Flamingo’s presenta el seu espectacle als escenaris teatrals, i res ha canviat. El seu look segueix sent ranci, ridícul, passat de moda i de gust dubtós i gual que el seu veritable talent circense. Però gràcies a la simpatia i el seu amor per l’art faran que res no els aturi i s’arribi al final amb un gran aplaudiment de grans i petits. Arriben The Flamingo’s amb humor, malabars i monocicles!
La companyia de circ barcelonina Los Herrerita formada el 2005, sorgeix de la seva convivència continua a l’espai Ateneu Popular de Nou Barris on fan de formadors de circ.Malabars+ monocicles+ humor.
Intèrpret: Marcel Aguilar, David Herrera i Joan Lluís Montero
Direcció: Miner Montell
Producció: Los Herrerita
Durada: 55 minuts
Idioma: català
Organitza: Circulant, circ en moviment!
Espectacle de la 4a temporada de Mataró, circ al casal!, la programació estable de circ per a tota la família que té lloc el primer diumenge de cada mes a la Sala Casal-Aliança de Mataró.
El preu de l’entrada inclou gaudir de l’espectacle en viu i entrar al sorteig de regals de premis i serveis gràcies als patrocinadors i col·laboradors amb els que Mataró, circ al casal compta.
Condicions:
  • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
  • Cal presentar l'entrada, però si no tens la possibilitat d'imprimir-la, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi a taquilla.
  • Durada: 55 minuts. Per a tots els públics.
  • Data: diumenge 1 de desembre a les 12h.
  • En cas d’anulació per causes alienes contactarem amb vosaltres per canvi de data o retorn de l’entrada.
  • Els nens més petits de 24 mesos poden accedir sense entrada.
Adreça:
C/Bonaire 25, 08301 Mataró