11.08.2013

convocatòria sector cultural 11 de novembre


Marea Roja - Cultura en Lluita arrenca de nou! Dilluns que ve, dia 11 de novembre, es durà a terme una reunió a les 18.45h al Centre Artesà Tradicionàrius (plaça d'Anna Frank -a Gràcia) en què es pretén ajuntar tot el sector cultural per preparar una concentració el dia 4 de desembre a la plaça Sant Jaume.

En què consistirà d'entrada la concentració? Hem decidit que l'eix sigui la reclamació de l'iva reduït per a la cultura. Amb les pastanagues alimentes el cos, amb la cultura l'ànima. O sigui, l'aplicació del 4%.
Com que és el dia 4, vam pensar que podíem fer la concentració a les 4 de la tarda, i fer-ho girar tot al voltant del 4.
 
Evidentment que l'aplicació del 21% és només la punta de l'iceberg d'una mala gestió de la cultura des de fa temps, i per part de tots, que ha fet que una cosa que considerem un dret bàsic per a la societat s'hagi allunyat justament de la principal beneficiària. Evidentment que aquesta reivindicació ha d'anar acompanyada d'un treball més de fons.
Però ara mateix fa falta trobar una cosa concreta a la qual agafar-nos, que pugui unir tot el sector sota el mateix paraigües, fer bellugar-nos i donar-nos una certa visibilitat.
A més, hi ha la feliç coincidència que el mateix dia 4 es fa una altra concentració al vespre davant del Parlament contra les retallades, on també hi serem per representar el nostre sector i de bracet amb la resta de la societat.
Així doncs, espero que dilluns puguem veure'ns per allà. O el dia 4 directament!
Us agrairia que en féssiu difusió dintre de l'àmbit circense (o del que vulgueu, no us talleu!).
Fins aviat, doncs. Una abraçada, salut i cultura!