11.08.2013

En ebullició, mostra de companyies residents a La Central del Circ


LA CENTRAL DEL CIRc

En ebullició, mostra de companyies residents a La Central del Circ

Companyia:
Diverses
Inici:
8 de novembre de 2013 - 21:00h
Final:
9 de novembre de 2013 - 21:00h
Adreça:
La Central del Circ Parc del Fòrum
Lloc:
Barcelona
Preu:
8€ entrada normal i 6€ entrada reduïda (per a nens menors de 14 anys, per als socis de l’APCC, i per als usuaris de La Central del Circ).
El proper divendres 8 de novembre a les 21h i dissabte 9 a les 20h, La Central del Circ acull En ebullició, 6a Mostra de Companyies Residents, una mostra de peces curtes i espectacles en procés de creació, que ens permetran veure i entendre com es crea un espectacle. Números ja enllestits i d'altres que necessiten posar-se davant del públic. Veurem l'energia i les ganes de mostrar tot allò que saben fer, serà el moment de compartir el seu treball personal.
Un espectacle per a tots el públics, en format cabaret, amb la direcció artística de Joan Ramon Graell, i amb:
Joel Martí (cable)
Nacho Ricci (corda llisa)
Tània Cervantes (aeris)
Trio Bolondo (bàscula)
Miguel Soto (doble perxa xinesa)
Amanda i Jordi (música)
Jose Luis Redondo (monsieur loyal)

Durant aquesta setmana els artistes s'apropiaran de la sala de creació per a preparar-ho tot. Tindran carta blanca i tots els mitjans disponibles per mostrar la seva feina i també tindran el repte de interrelacionar-se per a teixir noves escenes.

Entrada: 8€ entrada normal i 6€ entrada reduïda (per a nens menors de 14 anys, per als socis de l’APCC, i per als usuaris de La Central del Circ).
A la venda dues hores abans de l’inici de l’espectacle. Barra de bar
Confirmeu la vostra assistència trucant al 93 356 08 90 o enviant un correu electrònic a activitats@lacentraldelcirc.cat. Aforament limitat!