11.13.2013

Verkami: Premi especial del públic de la NIT DE CIRC 2013: Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya.Descripció del projecte
Vols donar un suport a la creació del circ de Catalunya? Vols premiar la millor acció de circ? Participa del projecte de Verkami del premi especial del públic a la NIT DE CIRC.
El premi especial del públic és el premi que vota el públic assistent a la NIT DE CIRC dels Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya. El públic vota el seu favorit entre tots els artistes, espectacles i accions de circ que han estat nominades pel jurat seleccionat. Aquest premi enguany tindrà una aportació econòmica de 1000 euros, els que ens proposem aconseguir amb les vostres aportacions. A canvi us convidem a que vingueu a la Nit de Circ, a més d’altres recompenses segons les vostres aportacions, i que sigueu vosaltres mateixos els que voteu i decidiu a qui van destinats els diners per contribuir al finançament de la creació de circ.
La NIT DE CIRC és un espectacle inèdit i únic de circ, una gala de lliurament dels premis i una trobada d’artistes i públic general amb un aperitiu i sopar a preu dret que es celebra a Barcelona el dia 17 de desembre a la carpa del Circ Raluy.
El Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya estan organitzats per l’Associació ZIRKÒLIKA, un projecte no lucratiu de difusió i comunicació de les Arts del Circ.
Zirkòlika organitza des de 2010 la NIT DE CIRC: els premis zirkòlika de circ de Catalunya.Aquest 2013 és doncs la quarta edició!!