12.16.2013

AVUI NIT DE CIRC PREMIS DE CIRC DE CATALUNYA ZIRKOLIKA

15 artistes sobre la pista, l’entrega de guardons als millors espectacles de 2013 i sopar de fi de festa!
   

web insert 3
Una única funció, un únic dia: la Nit de Circ! L’espectacle de circ de la Gala dels Premis Zirkòlika 2013. Un espectacle, una gala i una festa amb sopar i beguda inclosa. Aquesta quarta edició dels Premis de Circ de Catalunya se celebrarà el dimarts 17 de desembre a les 20h. a la Carpa del Circ Raluy, instal·lada al Moll de la Fusta, Port Vell de Barcelona.
Comptarem amb l’actuació d’una selecció dels millors artistes catalans que van estar guardonats a la darrera edició en un espectacle dirigit per Jordi Purtí.
Un total de 15 artistes a la pista que combinaran les seves especialitats circenses amb música en directe. A més, comptarem amb una companyia convidada sorpresa!


La Gala començarà amb aquest espectacle d’hora i mitja de duració i sota la direcció de Jordi Purtí, Premi Zirkòlika 2012 per la millor direcció de l’espectacle De Pas, de la Industrial Teatrera. I per tancar la gala un número sorpresa que donarà pas a Marcel Gros com a pallasso i presentador que ens anirà desvelant als millors artistes catalans d’aquesta quarta edició dels Premis Zirkòlika.