12.09.2013

Centre Cultural Terrassa 7è Circ de l’Any: Bah!


7è Circ de l’Any: Bah!

“El misteri és allò més bell que se’ns ha donat  sentir. És la sensació fonamental, el bresol de l’art i la ciència. Qui no coneix aquesta sensació, no pot sorpendre’s ni meravellar-se, està mort. Els seus ulls s’han apagat. A través de la màgia del circ desafiarem la monotonia i l’avorriment per redescobrir l’apassionant món de la imaginació i la creativitat”

Associació Tub d’Assaig 7.70

Per tercer any consecutiu, l’Associació Tub d’Assaig 7.70 ens presenta el seu espectacle de cabaret d’hivern amb uns proposta creativa i diferent dirigida a tots els públics que combina diferents especialitat de circ: clown, malabars, acrobàcies, aeris… 
El Tub d’Assaig 7.70 és un paraigües sota el qual unes quantes persones s’aixopluguen per a crear circ. Inicialment es van ajuntar a finals de 2007 per trobar la solució a un problema: la necessitat de tenir un espai, a Terrassa, adequat per a la pràctica de cada una de las especialitats circenses dels seus components. Amb temps i dedicació han portat a terme tot tipus d’iniciatives circenses, aconseguint en aquests anys infiltrar-se a la xarxa cultural i social de Terrassa i obrir una parcel·la dins el món del circ.

En la darrera edició dels premis Zirkòlika, aquesta associació terrassenca, organitzadora del Festival de Circ de Terrassa, ha guanyat el premi al millor projecte per a la projecció del circ per la “perseverança a tirar endavant projectes a Terrassa”