12.04.2013

El Circ de Nadal torna per segon any consecutiu a Igualada


CULTURA DIMARTS, 03 DESEMBRE 2013. 03.00H

Per les festes de Nadal, torna al recinte de l'Escorxador d'Igualada la segona edició del Circ de Nadal organitzat per la companyia anoienca Tot Circ, amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada.


Es tracta d'una alternativa de lleure per a les famílies anoienques i de les comarques veïnes, que inclou tallers de circ i espectacles per a tots els públics. Una de les principals novetats d'aquest any és la instal·lació d'una carpa de circ al pati de l'Escorxador, on es duran a terme els tallers de circ.

Elisabet Tomàs, fundadora de Tot Circ al costat de Miquel Montiel, explica que 'després de l'experiència positiva de l'any passat, tornem amb una segona edició del Circ de Nadal amb la intenció de consolidar-lo com a una alternativa de lleure per a tota la família en aquestes festes de Nadal'. Tomàs també ha explicat que ''aquest any incorporem la carpa de circ, on es duran a terme els tallers, cosa que millorarà l'ambientació del Circ de Nadal. Els espectacles de les companyies convidades es duran a terme a la sala d'actes de l'Escorxador'.

El Circ de Nadal obrirà les seves portes entre el 27 de desembre i el 4 de gener i hi haurà sessions de matí i tarda, excepte el dia 31 de desembre, quan només hi haurà sessió de matí. Les sessions de matí aniran de les 10:30h a les 13h i les de tarda de 16:30h a 19h.

Una oferta amb tallers de circ i espectacles
Les sessions de matí i tarda, de dues hores i mitja de durada, inclouran dues parts: els tallers de circ i els espectacles.

Als tallers de circ, els nens podran descobrir, entre altres, el trapezi de cordes, la maroma d'equilibris, les xanques de mà i de tub, els hola-hops gegants, els rodets d'equilibri, els monocicles i els rodetes, els saltabrinques, o els minitramps. També malabars de tot tipus com ara diàbolos, bitlles, plats xinesos, o els pals de l'infern. A més els més petits podran gaudir d'un espai pensat especialment per ells, el Circ dels Més Menuts, on hi haurà un inflable i també es podran maquillar i vestir de pallassos.

Després dels tallers, en cada sessió s'oferiran diferents espectacles, que aniran a càrrec de Tot Circ i d'altres companyies.

El 27 i 28 de desembre s’hi farà l’espectacle de malabarisme i equilibris amb monocicles, 'L'home roda' a càrrec del Professor Karoli. Els dies 29 i 30 de desembre la companyia Circ Nick oferirà 'Deliri', un espectacle de circ i clown que gira a l'entorn d'una cadira de quatre metres. Els dies 31 de desembre, al matí, i 2 i 4 de gener, la Cia Tot Circ oferirà l'espectacle 'El pirata Tastacirc', un espectacle de circ i clown que recrea en clau d’humor el món dels pirates. Finalment el dia 3 de gener, el Mag Fèlix Brunet presentarà l'espectacle 'Abracamàgic' , una proposta de màgia pensada per al públic familiar amb jocs de màgia increïbles.

Dues funcions itinerants pel centre d'Igualada
El Circ de Nadal es donarà a conèixer per centre d'Igualada el dia 22 de desembre. El cotxe-pallasso Rodetes farà dues funcions itinerants que sortiran de la Plaça de Cal Font a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda.

Tot Circ
Tot Circ va néixer ara fa un quart de segle com una companyia d’espectacles de carrer i, fa tretze anys, els seus fundadors, Elisabet Tomàs i Miquel Montiel, van crear un circ estable, el Circ a les Feixes de Copons, per on cada any hi passen prop de 15.000 persones.Programa

Quan: Del 27 de desembre de 2013 al 4 de gener de 2014
On: L'Escorxador d'Igualada. C/ Prat de la Riba, 47 (Al costat de l'Asil del Sant Crist)
Horari: MATINS. A les 10:30 , Taller de Circ a la Carpa i Espai dels Més Menuts
A les 12:00, Espectacle (Veure programació)

TARDES. A les 16:30, Taller de Circ a la Carpa i espai dels Més Menuts
A les 18:00, Espectacle (Veure programació)
Serveis: Servei de Bar i venda d'entrades a taquilla

Programació d'espectacles:
Dies 27 i 28 de desembre, Professor Karoli – 'L'home roda' – espectacle
Dies 29 i 30 de desembre, Cia. Circ Nick – 'Deliri' – Circ
Dies 31 (matí) i 2 i 4 de gener, Cia. Tot Circ – 'El Pirata Tastacirc' – Circ
Dia 3 de gener, Mag Fèlix Brunet, – 'Abracamàgic' – Màgia


Entrades i abonaments
Preu per sessió matí i tarda: 5 € per persona (a partir de 3 anys)
Abonaments de 3 entrades: 12 € per persona a partir de 3 anys

Venda anticipada i reserves: www.totcirc.com – info@totcirc.com
Tel. 93 809 00 81 – 686 83 72 25