Passa al contingut principal

El Circ de Nadal torna per segon any consecutiu a Igualada


CULTURA DIMARTS, 03 DESEMBRE 2013. 03.00H

Per les festes de Nadal, torna al recinte de l'Escorxador d'Igualada la segona edició del Circ de Nadal organitzat per la companyia anoienca Tot Circ, amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada.


Es tracta d'una alternativa de lleure per a les famílies anoienques i de les comarques veïnes, que inclou tallers de circ i espectacles per a tots els públics. Una de les principals novetats d'aquest any és la instal·lació d'una carpa de circ al pati de l'Escorxador, on es duran a terme els tallers de circ.

Elisabet Tomàs, fundadora de Tot Circ al costat de Miquel Montiel, explica que 'després de l'experiència positiva de l'any passat, tornem amb una segona edició del Circ de Nadal amb la intenció de consolidar-lo com a una alternativa de lleure per a tota la família en aquestes festes de Nadal'. Tomàs també ha explicat que ''aquest any incorporem la carpa de circ, on es duran a terme els tallers, cosa que millorarà l'ambientació del Circ de Nadal. Els espectacles de les companyies convidades es duran a terme a la sala d'actes de l'Escorxador'.

El Circ de Nadal obrirà les seves portes entre el 27 de desembre i el 4 de gener i hi haurà sessions de matí i tarda, excepte el dia 31 de desembre, quan només hi haurà sessió de matí. Les sessions de matí aniran de les 10:30h a les 13h i les de tarda de 16:30h a 19h.

Una oferta amb tallers de circ i espectacles
Les sessions de matí i tarda, de dues hores i mitja de durada, inclouran dues parts: els tallers de circ i els espectacles.

Als tallers de circ, els nens podran descobrir, entre altres, el trapezi de cordes, la maroma d'equilibris, les xanques de mà i de tub, els hola-hops gegants, els rodets d'equilibri, els monocicles i els rodetes, els saltabrinques, o els minitramps. També malabars de tot tipus com ara diàbolos, bitlles, plats xinesos, o els pals de l'infern. A més els més petits podran gaudir d'un espai pensat especialment per ells, el Circ dels Més Menuts, on hi haurà un inflable i també es podran maquillar i vestir de pallassos.

Després dels tallers, en cada sessió s'oferiran diferents espectacles, que aniran a càrrec de Tot Circ i d'altres companyies.

El 27 i 28 de desembre s’hi farà l’espectacle de malabarisme i equilibris amb monocicles, 'L'home roda' a càrrec del Professor Karoli. Els dies 29 i 30 de desembre la companyia Circ Nick oferirà 'Deliri', un espectacle de circ i clown que gira a l'entorn d'una cadira de quatre metres. Els dies 31 de desembre, al matí, i 2 i 4 de gener, la Cia Tot Circ oferirà l'espectacle 'El pirata Tastacirc', un espectacle de circ i clown que recrea en clau d’humor el món dels pirates. Finalment el dia 3 de gener, el Mag Fèlix Brunet presentarà l'espectacle 'Abracamàgic' , una proposta de màgia pensada per al públic familiar amb jocs de màgia increïbles.

Dues funcions itinerants pel centre d'Igualada
El Circ de Nadal es donarà a conèixer per centre d'Igualada el dia 22 de desembre. El cotxe-pallasso Rodetes farà dues funcions itinerants que sortiran de la Plaça de Cal Font a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda.

Tot Circ
Tot Circ va néixer ara fa un quart de segle com una companyia d’espectacles de carrer i, fa tretze anys, els seus fundadors, Elisabet Tomàs i Miquel Montiel, van crear un circ estable, el Circ a les Feixes de Copons, per on cada any hi passen prop de 15.000 persones.



Programa

Quan: Del 27 de desembre de 2013 al 4 de gener de 2014
On: L'Escorxador d'Igualada. C/ Prat de la Riba, 47 (Al costat de l'Asil del Sant Crist)
Horari: MATINS. A les 10:30 , Taller de Circ a la Carpa i Espai dels Més Menuts
A les 12:00, Espectacle (Veure programació)

TARDES. A les 16:30, Taller de Circ a la Carpa i espai dels Més Menuts
A les 18:00, Espectacle (Veure programació)
Serveis: Servei de Bar i venda d'entrades a taquilla

Programació d'espectacles:
Dies 27 i 28 de desembre, Professor Karoli – 'L'home roda' – espectacle
Dies 29 i 30 de desembre, Cia. Circ Nick – 'Deliri' – Circ
Dies 31 (matí) i 2 i 4 de gener, Cia. Tot Circ – 'El Pirata Tastacirc' – Circ
Dia 3 de gener, Mag Fèlix Brunet, – 'Abracamàgic' – Màgia


Entrades i abonaments
Preu per sessió matí i tarda: 5 € per persona (a partir de 3 anys)
Abonaments de 3 entrades: 12 € per persona a partir de 3 anys

Venda anticipada i reserves: www.totcirc.com – info@totcirc.com
Tel. 93 809 00 81 – 686 83 72 25

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Traces al Mercat de les Flors

Ahir al Mercat s´hi respirava un aire diferent, abans de començar ja s´hi notava alegria, la gent hi anava per a veure circ. Traces es una proposta de la Cia Les sept doights de la main, ( per explicar-ho millor, els de Les sept doights de la main van agafar cinc joves recent sortits de l´escola de Montreal per a muntar un espectacle). Una proposta molt coreografiada amb petits esquitxos de text, que revelen una mica la personalitat de cada un i deixen florir les seves virtuts en un ritme i una energia molt potents. Amb 25 anys mes o menys semblen criatures jugant amunt hi avall, amb tot el que troben, una cosa després de l`altra oferint a vegades petites estones una mica lentes, al costat d´unes del tot trepidants. La majoria d´ells, provenen d´una escola de circ de Sant Francisco on hi ha un professor originari de Xina. I els moments d´acrobàcia, son els que realment sobresurten i et queden al cap: Mortal amb pirueta d´un dels germans Cruz, en torre a sobre del altre ( clau d´un m

Mirando a YUkali al CAixa Forum

Aquest dissabte a les 21 hores Mirando A Yukali a l'Auditori del Caixaforum. es veu que han retallat un munt tota la programació cultural, la cultura és una de les principals formes que es veuen amenaçades per la crisis econòmica, quan nosaltres no hem pogut fer cap tipus d'especulació i intentem viure al marge de tot capitalisme liberal brusc i assassí. però bé que necessitem treballar!! els bancs per tal de blanquejar diners inverteixen amb art però ara que no en tenen ni dels bancs podrem viure.... és tot un rollo!!! ens pensàvem que tot baixaria i que per fi la crisis posaria un altre cop el món , la gasolina els habitatges més assequibles, però qui acaba pagant els errors dels avariciosos son els més febles i no sé si ells hi paguen gaire!! bé jo no hi entenc però m'han demanat que s'ha de omplir la sala si no segurament ja no es faran més coses de aquestes de circ al caixa forum, com si ara nosaltres haguéssim de fer la promoció! doncs aquí estic, convidant-vos a

7º ENCUENTRO DE MALABARISTAS MALABARIA VII "Malabaria" Herrera de Pga. 7-9 Octubre

VII "Malabaria" Herrera de Pga. 7-9 Octubre Notapor aitortxuherrera » Dom Sep 04, 2011 11:36 am 7º ENCUENTRO DE MALABARISTAS MALABARIA 7, 8 y 9 octubre 2011 Herrera de Pisuerga (PALENCIA) VIERNES 7 19:00. Recepción de participantes e inscripciones. Lugar. Centro Juvenil. CONTACTO: encuentromalabaria@hotmail.com JAIME - 661921226 disponible a partir de las 22:00 Precio del encuentro es de 13€ en la preinscripción (antes del día 7 de octubre) y de 15 € en el encuentro. Incluye: camiseta, chapa, identificaciones, desayuno sabado y domingo, comida del sábado y domingo, alojamiento, talleres, acceso a las instalaciones y alguna sorpresa. POR RAZONES DE SEGURIDAD E HIGIENE NO SE ADMITEN ANIMALES EN TODAS LAS INSTALACIONES DEL ENCUENTRO Ingresar la preinscripción en Caixa – 2100 6080 54 0200015462 En concepto. Malabaria 2011, NOMBRE APELLIDOS y traed el recibo del pago al encuentro. OS ESPERAMOS ¡HASTA LA VISTA MALABARISTAS! ATENCION: puedes colaborar con el Malabaria comprando pape