12.16.2013

El Festival de Circ afegeix funcions després de vendre 10.000 entradesL'organització en va posar a la venda fa poc més de dos mesos 25.800 per al certamen del febrer

16.12.2013 | 07:09
Una de les actuacions que es van poder veure a l´edició de l´any passat.
Una de les actuacions que es van poder veure a l´edició de l´any passat. 
El Festival Internacional del Circ de Figueres, que se celebrarà del 20 al 24 de febrer, ha decidit afegir dues noves funcions després que en poc més de dos mesos hagi venut més de 10.000 de les 25.800 entrades que hi ha a la venda. El certamen enguany arribarà a la seva tercera edició i té previst presentar dilluns la programació d'espectacles inèdits que oferirà en una gran carpa al recinte Firal.
L'organització assegura que des que el passat 30 de setembre es van posar a la venda els tiquets ja són 10.162 espectadors que han adquirit la seva entrada a través d'algun dels canals de venda autoritzats (ja sigui per internet o a l'Oficina de Turisme de la ciutat). Aquesta "excepcional" acollida ha propiciat que es creïn dues noves funcions per al dissabte 22 i el diumenge 23 de febrer. Això suposarà que es posin a la venda fins a 4.300 noves entrades. Els preus dels tiquets per a veure els espectacles blau, vermell i la final oscil·len entre els 10 i els 40 euros, depenent de la categoria de les butaques. El seu promotor, Genís Matabosch, es mostra satisfet pel l'èxit de vendes fins i tot abans que es presenti el programa per aquesta edició. De fet, està previst que dilluns es facin públics els números que hi haurà en aquest certamen únic.