Passa al contingut principal

Cartes al director ( encara que no n´hi hagi!!)

A partir d´ara tothom pot participar a A mi m´agrada el circ:

Si teniu alguna reflexió, crítica, entrevista: Envieu un mail a ganyet1.amicirc@blogger.com
i s´editara automàticament un article.

Si teniu alguna oferta de feina: Envieu un mail a: ganyet1.feina@blogger.com

Si voleu fer conèixer un curs, o una escola un mail a: ganyet1.formacio@blogger.com

per últim si em voleu comentar alguna cosa sobre el blog, un mail a ganyet@yahoo.com

Comentaris

Miq. ha dit…
La tercera edició del Festival de Pallasos i Pallasses Pallassòdrom se celebrarà a Vila-seca entre l'11 i el 18 de gener de 2009 durant les festes majors de St. Antoni.

El festival comptarà amb la presència dels espectacles per a tots els públics "Barrabum!", de Xumet i Xinxeta, "El xiulet del riure", de Puça Espectacles i "Hey!" de la companyia Tot Circ. La programació destinada a públic adult compta amb els espectacles "¡Dime que sí!", de la Cia. Caroline Dream i "Encerrona", del pallasso Pepe Viyuela.

Totes les actuacions tindràn lloc a la vela de circ instal·lada al Parc de la Riera de Vila-seca i les entrades anticipades es poden comprar al Patronat Municiapl de Turisme de Vila-seca (C/ del Patró, 10 - 977 39 03 62)

Més informació a http://pallassodrom.blogspot.com/
CLOWNPLANET.COM ha dit…
Hola Ramon,

Nomes et volia informar que he creat un Blog per Clownplanet. En principi la idea no es que sigui un foro de debat, si no una mena de Boletin Clownplanet dia a dia on poguer estar al cas de mogudas del mon del clown a Catalunya, España i Latinoamerica.

Si pots publicar aixo al teu blog, doncs genial.

Al blog es pot accedir desde http://www.clownplanet.com seccio "Nuevo Blog" o anar directament a l'adressa http://clownplanet.blogspot.com

Salut i circ!
aLex
Anònim ha dit…
Hola ramón

mi nombre es Roi. soy un pallaso gallego y llevo varios años moviendome por ahi practicando diferentes disciplinas circenses (monociclo, malabares, acrobacia...). estoy interesado en ir a barcelona a estudiar algo relacionado con el tema, sobre todo con el pallaso. pero yo no tengo ni idea de lo que hay por esas tierras, ademas de la rogelio rivel. te escribo pidiendote informacion y consejo, porque veo que tienes el tema bastante controlado. he buscado tu mail para mandarte un correo en lugar de un comentario pero no lo he encontrado.

muchas gracias y un saludo
Anònim ha dit…
se me olvido dejarte mi correo

borrallas@hotmail.com

ahora si

muchas gracias
Anònim ha dit…
Hola Ramon,

t'envio la informació de l'espectacle de pallassos "¡Ámame!-como en las películas-" els dies 5, 6 i 7 de març que es farà a RAI per Gabriela Biebel y Pablo Vega.
T'envio el blog http://amameclaun.blogspot.com/

si es poguès penjar a l'agenda estaria estupendu.
moltes gràcies,
OuCosmic ha dit…
Jo més que res volia posar-vos al corrent d'una activitat que fan relacionada amb el circ.

és un taller obert de pintura però amb la gent de dresastrosus cirkus com a model.

Com a lector d'aquest blog, m'agradaria compartir-ho.

en parlo en el meu blog: http://esticsensetext.blogspot.com/
i aquí teniu l'enllaç a l'activitat
http://www.santlluc.cat/index.php?lang=cat&sec=activitats&men=programacio&opc=actuals&id=160

Entrades populars d'aquest blog

Traces al Mercat de les Flors

Ahir al Mercat s´hi respirava un aire diferent, abans de començar ja s´hi notava alegria, la gent hi anava per a veure circ. Traces es una proposta de la Cia Les sept doights de la main, ( per explicar-ho millor, els de Les sept doights de la main van agafar cinc joves recent sortits de l´escola de Montreal per a muntar un espectacle). Una proposta molt coreografiada amb petits esquitxos de text, que revelen una mica la personalitat de cada un i deixen florir les seves virtuts en un ritme i una energia molt potents. Amb 25 anys mes o menys semblen criatures jugant amunt hi avall, amb tot el que troben, una cosa després de l`altra oferint a vegades petites estones una mica lentes, al costat d´unes del tot trepidants. La majoria d´ells, provenen d´una escola de circ de Sant Francisco on hi ha un professor originari de Xina. I els moments d´acrobàcia, son els que realment sobresurten i et queden al cap: Mortal amb pirueta d´un dels germans Cruz, en torre a sobre del altre ( clau d´un m

Mirando a YUkali al CAixa Forum

Aquest dissabte a les 21 hores Mirando A Yukali a l'Auditori del Caixaforum. es veu que han retallat un munt tota la programació cultural, la cultura és una de les principals formes que es veuen amenaçades per la crisis econòmica, quan nosaltres no hem pogut fer cap tipus d'especulació i intentem viure al marge de tot capitalisme liberal brusc i assassí. però bé que necessitem treballar!! els bancs per tal de blanquejar diners inverteixen amb art però ara que no en tenen ni dels bancs podrem viure.... és tot un rollo!!! ens pensàvem que tot baixaria i que per fi la crisis posaria un altre cop el món , la gasolina els habitatges més assequibles, però qui acaba pagant els errors dels avariciosos son els més febles i no sé si ells hi paguen gaire!! bé jo no hi entenc però m'han demanat que s'ha de omplir la sala si no segurament ja no es faran més coses de aquestes de circ al caixa forum, com si ara nosaltres haguéssim de fer la promoció! doncs aquí estic, convidant-vos a

7º ENCUENTRO DE MALABARISTAS MALABARIA VII "Malabaria" Herrera de Pga. 7-9 Octubre

VII "Malabaria" Herrera de Pga. 7-9 Octubre Notapor aitortxuherrera » Dom Sep 04, 2011 11:36 am 7º ENCUENTRO DE MALABARISTAS MALABARIA 7, 8 y 9 octubre 2011 Herrera de Pisuerga (PALENCIA) VIERNES 7 19:00. Recepción de participantes e inscripciones. Lugar. Centro Juvenil. CONTACTO: encuentromalabaria@hotmail.com JAIME - 661921226 disponible a partir de las 22:00 Precio del encuentro es de 13€ en la preinscripción (antes del día 7 de octubre) y de 15 € en el encuentro. Incluye: camiseta, chapa, identificaciones, desayuno sabado y domingo, comida del sábado y domingo, alojamiento, talleres, acceso a las instalaciones y alguna sorpresa. POR RAZONES DE SEGURIDAD E HIGIENE NO SE ADMITEN ANIMALES EN TODAS LAS INSTALACIONES DEL ENCUENTRO Ingresar la preinscripción en Caixa – 2100 6080 54 0200015462 En concepto. Malabaria 2011, NOMBRE APELLIDOS y traed el recibo del pago al encuentro. OS ESPERAMOS ¡HASTA LA VISTA MALABARISTAS! ATENCION: puedes colaborar con el Malabaria comprando pape