Passa al contingut principal

càsting per un anunci genèric sobre el circ per televisió

Benvolgut, Benvolguda,
Gent del circ,
Assumpte: càsting per un anunci genèric sobre el circ per televisió
Ens adrecem a tu per explicar-te una acció de suport al circ que s'està desenvolupant des del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i convidar-te a participar-hi.

Com recordaràs, dins de les accions que s'inclouen al Pla Integral del Circ de Catalunya que promou la Generalitat, el passat mes de juliol es va presentar el projecte Ciutats Amigues del Circ, per fomentar la creació de circuits. Per donar visibilitat al conveni que els ajuntaments signen amb la Generalitat i l'APCC, s'ha creat la marca "Ciutat Amiga del Circ" i s'ha desenvolupat un llibre d'estil per aquesta identitat visual.

La segona acció de comunicació és una campanya d'anuncis per televisió i ràdio per a donar impuls al circ, una campanya que s'emetrà des de mitjans de desembre fins al 6 de gener de 2009. Els anuncis tindran una durada de 25 segons. Els creadors de l'anunci han escrit un Cant al Circ i es tracta que intervinguin artistes de diferents especialitats cantant una de les frases del Cant.

Els responsables de la campanya del circ són un equip de creadors compost per David Torrents, Carlitos y Patricia, Mirinda Films, WeArePacheco i els músics de l'estudi Trafalgar 13.

Des d'aquí fem una crida convidant-te a participar al càsting que tindrà lloc els propers dijous 20 i divendres 21 de novembre, a la carpa de La Central del Circ, Parc del Fòrum, Esplanada del Fòrum s/n, Barcelona. Els horaris es concretaran quan truquis. Busquem artistes de totes les disciplines! Ens agradaria comptar amb tu!

La persona que organitza el càsting és Javier Gálvez, telèfon: 619 820 566
Correu electrònic: mirinda@mirindafilms.net . Ell t'oferirà tots els aclariments necessaris.
Per a participar al càsting es demana que portis una fotografia i/o imatges en vídeo o dvd on es vegi el teu personatge vestit i maquillat en una actuació. Et demanaran de posar-te davant de la càmera de cara i de perfil i dir unes paraules i, segons el cas, que executis la teva especialitat.

Els seleccionats seran convocats un dia de la setmana del 24 de novembre, a concretar segons la disponibilitat dels artistes, per executar davant la càmera el seu número i cantar la frase corresponent. S'haurà de signar un contracte renunciant als drets d'imatge per l'emissió de l'anunci a televisió, cinema i internet. Els seleccionats per a l'enregistrament, cobraran 100 EUR en concepte de dietes.

L'objectiu de la campanya és transmetre que el circ és un art contemporani implicat amb els nous llenguatges escènics i que està a l'abast de persones de totes les edats, condició social i origen. A través de l'anunci volem difondre la diversitat i la riquesa de les actuals disciplines del circ fet a Catalunya.

Adjuntem els enllaços dels creadors que signen aquesta iniciativa per tal que pugueu veure els seus projectes i treballs:

www.carlitosypatricia.com

www.torrents.info

www.wearepacheco.com

www.mirindafilms.com

www.trafalgar13.com

Agraïm la teva atenció i col·laboració!





Entitat Autònoma de Difusió Cultural

Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació"CU Comunicacio EADC, Bustia 1"

Comentaris

Joan Ramon ha dit…
Ei reflexió personal.
No trobeu que està poc pagat, i a mes a mes en dietes.
Que passa si et fas mal i no estas inscrit a la central??
Les ciutats amigues del circ, no son un regal. Es un mínim...
Voleu dir que els creadors aquests no s´embutxacaran la pasta...
A reflexionar
Dic això amb un desitg boig que algú em contradigui dient que ells també ho fan de gràgis...
Anònim ha dit…
a mi tot em sembla molt empaquetat de regalito pijo sense cor. que sepre que volen posar la ma sempre s'enganchen el circ es ric perque es lliure d'institucions i de pijades d'aquestes si no parillerem a ser empequetats com els nostres germans del teatre oficial de barcelona o la dansa del mercat. necessitem ajudes econòmiques, espais lliures, oberts i que els ajuntaments creguin amb els nostres espectacles, necessitem altres escoles de circ per angrandir la profeció, més subencions per poder estudiar, però no cal que ens diguin com ens hem de promocionar amb les seves eines cutres, que es això de la cantada al circ! jo dic que si, que s'ho embuxaquen ells perque si no haguessin donat més diners a la formació i no a encarrecs i llocs institucionals per portar una cultura que sempre sera un germenet enerquista de les arts eceniques. el circ si l'engavies ja no sera lliure i si no es lliure no pot volar!! necessitem poder tenir posivilitats de carpes, d'espais on posar-les! au vinga. un anunci per la tele! jo sempre lluitare per la meva llibertat
el circ aquell ha dit…
D'una banda el que salta a la vista es el sou pels participants en l'anunci, els esmentats 100 euros en concepte de dietes. I com molt be s'apunta mes amunt; què pot passar en cas d'accident.
Per altra banda el que (espero que no es quedi en això) el Projecte de les Ciutats Amigues del Circ pretén es, convertir-se en l'eina que faciliti la implantació, difusió, residencia, producció... circ a les viles implicades i que altres viles se sumin a aquest circuit.
Mireu, fa ja una miqueta que rondem fent circ sense haver de cantar cap cançoneta de nadal a la tele per tranquil·litzar a aquells establiments públics de cultura que tants diners han atorgat pel projecte...
Si aquesta es la proposta que s'ens fa en l'inici de l'experiencia es que ja no sabem on anem.
A més de lluitar per unes condicions dignes ara ens volen fer cantar i saltar per 100 euros en concepte d'entrepans.... gràcies... quin goig!!!
Pel que fa a les Ciutats Amigues del Circ crec que representa tal feinada per les Viles que s'hi inscriuen, que finalment tinc la sensació que els que estan verdaderament a prova, que haurien de fer el càsting i cantar la cançó són els tècnics de cultura d'aquestes viles.
No només demostrarien un interès pràctic pel tema sinó que també els hi oferiria un marc d'expressió simpàtic (i rectangular) per acostar la figura del tècnic o del polític al poble.
L'estrofa podria ser
-jo ajudo al circ
-jo crec en el circ
-el circ es art, cultura, vida.
-espero que aquest projecte es faci realitat o quedarem fatal (aquesta última estrofa, en aparte)

Imatgeria Dada a banda: De qui es la idea? De quin despatx ha sortit això?paios... us heu passat peró de llarg amb aquest rotllo postal de nadal-circ-torrons-que enrotllats que som amb el circ.
Aquest anunci fomenta una mica el dubte, ho sento, no puc celebrar la banalitat que en aquesta proposta es festeja.

Sé que portar a terme un projecte de circ en tota llibertat es un bon somni i també un acte d'esforç i de sacrifici de tanta grandària com els resultats que esperem del Projecte Ciutats Amigues del Circ
Així tots els artistes que lluiten per la seva pròpia llibertat, i la dels altres, es podrien beneficiar d'unes facilitats d'implantació llógiques que ja fa temps que les cies. sense i en carpa esperen.
Anònim ha dit…
No entenc res sincerament estan donant pals de cec de qui serà la ideïa d'aquests anuncis Perquè molta promoció internacional Català circus , circ TNC ,molta publicitat. Però m'han arribat email preguntant-me si el meu espectacle o Expo estan subvencionats Això vol dir que els programadors busquen Espectacles subvencionats i això ja és el súmmum
Joan Ramon ha dit…
Tinc una cosa mes a afegir, no entenc que en l`equip de creadors, no hi hagi ningu de circ!!
Crec que en la concepcio i realitzacio d un anunci per al circ, hi ha d`haver for¢osament un artista de circ.
Jo proposo el circ aquell...
l idea dels tecnics de cultura cantant m`agrada molt...
Pel que fa al tema que proposa el karoli sobre els espectacles subencionats ens en fariem creus de com la programacio dels teatres depen de si les peces estan subencionades o no...
el circ aquell ha dit…
apa!!! qué bestia...
bé... jo tampoc m'he quedat curt amb aixó dels técnics...
peró ho sento, no s'en veuen als principals esdeveniments teatre al carrer d'Europa, i ja ja no demanem circ!!!
sino gràcies per convidar-me en aquesta aventura de foment del circ via canço-nadal-tele... peró serà que no.
hi han altres maneres de fomentar el circ, per exemple, programant-lo.
Per mostra els 3 espectacles que ha representat Circo de la Sombra a Catalunya dels 44 que hem fet en la temporada 08 per Europa.

Entrades populars d'aquest blog

Traces al Mercat de les Flors

Ahir al Mercat s´hi respirava un aire diferent, abans de començar ja s´hi notava alegria, la gent hi anava per a veure circ. Traces es una proposta de la Cia Les sept doights de la main, ( per explicar-ho millor, els de Les sept doights de la main van agafar cinc joves recent sortits de l´escola de Montreal per a muntar un espectacle). Una proposta molt coreografiada amb petits esquitxos de text, que revelen una mica la personalitat de cada un i deixen florir les seves virtuts en un ritme i una energia molt potents. Amb 25 anys mes o menys semblen criatures jugant amunt hi avall, amb tot el que troben, una cosa després de l`altra oferint a vegades petites estones una mica lentes, al costat d´unes del tot trepidants. La majoria d´ells, provenen d´una escola de circ de Sant Francisco on hi ha un professor originari de Xina. I els moments d´acrobàcia, son els que realment sobresurten i et queden al cap: Mortal amb pirueta d´un dels germans Cruz, en torre a sobre del altre ( clau d´un m

Mirando a YUkali al CAixa Forum

Aquest dissabte a les 21 hores Mirando A Yukali a l'Auditori del Caixaforum. es veu que han retallat un munt tota la programació cultural, la cultura és una de les principals formes que es veuen amenaçades per la crisis econòmica, quan nosaltres no hem pogut fer cap tipus d'especulació i intentem viure al marge de tot capitalisme liberal brusc i assassí. però bé que necessitem treballar!! els bancs per tal de blanquejar diners inverteixen amb art però ara que no en tenen ni dels bancs podrem viure.... és tot un rollo!!! ens pensàvem que tot baixaria i que per fi la crisis posaria un altre cop el món , la gasolina els habitatges més assequibles, però qui acaba pagant els errors dels avariciosos son els més febles i no sé si ells hi paguen gaire!! bé jo no hi entenc però m'han demanat que s'ha de omplir la sala si no segurament ja no es faran més coses de aquestes de circ al caixa forum, com si ara nosaltres haguéssim de fer la promoció! doncs aquí estic, convidant-vos a

SOPAPO WEON , Ricardo Gallardo

                En Ricardo Gallardo ens ha deixat L'artista, formador, director i col·laborador de nombroses iniciatives de circva morir dissabte a la nit en un accident El nostre amic Ricardo Gallardo va morir la nit de dissabte en un accident de moto. Ricardo, format a a la Universitat ARCIS de Santiago de Xile, i més tard a Bèlgica, Paris i Cuba, va formar amb Irina Zadek el duo Lavados amb el qual va participar a nombrosos festivals i cabarets a Holanda, Suïssa i Alemanya. A Barcelona, va crear amb Andrés Melero la companyia Deados, de la qual destaca la producció Kampingplatz, amb la qual han girat per nombrosos països. Ricardo Gallardo, soci de l’APCC, era profesor de l’escola, de circ Rogelio Rivel, membre de la comissió artística de l’Ateneu Popular 9 Barris i col•laborador de La Central del Circ en diversos projectes, com els actuals Circoneta o Disparate!. Gallardo també va ser director de muntatges com el 15è Circ d'Hivern, l'espectacle Circumstàncie