.jpg)
.jpg)

Va estar bé el combinat del cap de setmana a l'Ateneu. Amb un fil conductor molt senzill però eficaç, donant tot el protagonisme als artistes i als seus números.
Tots els artistes sortien com d'una galeria de quadres antics i plens de pols (de talc) repartits per la sala. Van començar els Rucs Rics amb acrobàcia de terra còmica i música del Doors (Alabama song), després hi va haver dansa contemporània i conseqüentment la ballarina (Cristina Gòmez) va ensenyar els pits amb tota naturalitat (el nen del meu davant va dir "mama, que se despelota!" però ja està...) fent un solo molt aràcnid i muscular que va encaixar perfectament dins del combinat (o així m'ho va semblar). Després un número com de corretges, però movibles, que li permetien fer coses molt originals i a vegades semblant a les anelles (olímpiques) a ritme de bossa nova (em falta el nom de la noia que devia ser brazilenya com a mínim/però em confirmen que es diu Tania i és mexicana, adjunto dues fotos que m'envia l'Ulls per redimir el meu error). Tot seguit un número de diabolo amb Diegolow força clàssic i amb molta classe, només amb un parell de suicides com a colofó. Per tancar l'actuació dels Bot & project amb un número còmic de llit elàstic i bons exercicis combinats amb acrobàcia mà a mà sobre el llit.
Com a fil conductor unes projeccions i les reprèses del clown Cris Oller (Guasoski) molt ben fetes i també va fer un número de malabars amb barrets.
La foto és cortesia d'Ulls i té moltes més fotos d'aquest combinat i de l'anterior a la seva web.
Comentaris
ha sigut un enorme plaer poder treballar amb tots aquets grans p`rofecionals.
gracies a tots els qui van venir perque sense ells aixo no era possible.
No sé si es va editar programa de mà, jo no el vaig veure, però estaria bé que es fes, ja que la música (i l'autor de la música) també mereixen la seva part de reconeixement. I, de pas, es pot posar el nom dels artistes d'última hora.
Uri, no se si afirmar "després hi va haver dansa contemporània i conseqüentment la ballarina (Cristina Gòmez) va ensenyar els pits amb tota naturalitat" es una bona manera de comentar l'espectacle m'agrada més " un solo molt aràcnid i muscular que va encaixar perfectament dins del combinat ".
També em va agradar molt com es feia servir les projeccions de video en l'espectacle.
Felicitar a l'Alba i a la Clara per la direcció artistica
La setmana passada vaig veure dos espectacles de dansa contemporània, aquesta possiblement en veure dos més i em fa gràcia que hagi adoptat com a tret característic el nu gratuït.
La gratuïtat en l'art és un tret característic de l'art d'avui i si no mireu les pelis del Tarantino, el fet que els ballarins tinguin més tendència a despullar-se que els altres artistes no sé d'on bé, ni tampoc perquè no és més comú en el teatre tenint un referent com Joan Brossa.
P.D. La danza contemporánea así como otras disciplinas artísticas usan y abusan del desnudo, no lo niego, pero no metas a todos en el mismo saco. En mi caso y llevo unos añikos en esto, nunca lo había hecho. Pero esta vez el trabajo de investigación y el desarrollo de la pieza me condujeron a este final, y creo que quien lo vió y lo trató de entender vió y entendió algo más que un par de pits.
http://www.ulls.info/galeria/
El tema dels nus en el circ contemporani ja venia d'antic en aquest bloc, el fet d'insinuar que en la dansa contemporània és molt comú que els ballarins i les ballarines es despullin ha quedat potser una mica frívol. Simplement volia marcar el contrast: Vas a veure dansa contemporània i quasi segur que algun ballarí es despulla (sigui gratuït o no) i en el circ contemporani quasi segur que ningú es despulla. Evidentment cadascú pot fer el què vulgui, però és sorprenent que existeixin tendències tan majoritàries restringides a cada disciplina en contrast amb la interdisciplinaritat de que tothom parla.
A vegades també s'utilitza el nu com element d'avantguarda escènica i es dona la impressió que la recerca i la investigació en l'art passa pel nu, en canvi el circ (que fa tanta o més recerca i investigació que la dansa) no l'utilitza.
apa deu