4.09.2009

A mi m'agraden els malabars 67

Pedro Elis està considerat pels seguidors del circ tradicional com el "millor" malabarista espanyol. Realment és molt bo i sobretot molt tècnic. Dins del món dels malabaristes de pista, té com a punt d'originalitat el fet que treballa amb pilotes de bàsquet i pilotes de gimnàstica rítmica fent números a gran alçada i tècnicament complicats. A mi potser la música em cansa un mica però s'ha de reconèixer que el seu estil és una demostració de força a més d'agilitat.

Forma part de la família circense Los Bassy, propietaris del Circo Continental, que crec que sobretot gira per Andalusia. Podeu trobar molts més vídeos aquí (editats i musicats per ell mateix)

2 comentaris:

antonio pa i circ ha dit...

A mi la musica em casa molt.

Segurament els seus espectacles seria molt millors si no fossin només tecnica, tot i que fer malabars amb pilotes de basquet deu ser complicadissim pel tamany i pel pes.
M'agraden espectacles o es jugui i es barregin tecniques, contact, tocs de cap o peus, recordem per exemple a malabaristes com en Edward Skwirsky que també treballa amb pilotes grans i que ja vam veure en A mi m'agraden els malabars 30

antonio pa i circ ha dit...

Per cert es curios que en Pedro també utilitzi altres tecniques que ja vam veure en la recopilació de en David Cain (A mi m'agraden els malabars 64) com ara la "parasol spinnig". Que encara que no ho sembli dona joc a fer servir diferents objectes veure per exemple:

http://www.youtube.com/watch?v=-DvngxekYpc

Clar que també hi ha gent més friqui que ho fa amb una hamburguesa:

http://www.youtube.com/watch?v=xA5l8VObnok