Passa al contingut principal

El pas dels Gandini per la Mercè

Després de veure l'actuació dels Gandini a Barcelona amb els malabars lluminosos sincronitzats, ens preguntàvem com funcionaven aquests malabars. La foto que podeu trobar al seu bloc ens dona la resposta. Realment tenien un centre tecnològic, amb tots els malabars (i eren 50 pilotes i 50 masses) connectats a 3 ordinadors. Suposo que els malabars aquests deuen tenir una memòria interior i que l'únic que es transmet (wireless suposo) és el moment de començar, perquè si no tenen memòria i la informació els hi va arribant a cada moment podria ser una font de problemes considerable.


La foto és d'en Joe Hague (i l'he tret del blog aquell). Aquí teniu una altra foto xula.

Comentaris

Anònim ha dit…
2011 sin Festival de Albacete, nace un nuevo Festival . .

2011 sin Festival de Albacete, nace un nuevo Festival

Ante el texto publicado por la web de la Unión de Profesionales de Artistas y Amigos de las Artes Circenses (UPAAC); sobre la edición 2011 del Festival Internacional del Circo Ciudad de Albacete, como director suyo, me veo en la obligación de realizar las siguientes puntualizaciones:

1. La realización de un festival internacional de la proyección del realizado en Albacete en 2008, 09 y 10 precisa de un importante presupuesto y apoyo institucional. La actual situación de crisis económica, que acecha en particular Castilla La Mancha, ha provocado que el presupuesto dedicado al evento para 2011 sea tan sólo de un 25% sobre el que se tuvo en la edición de 2010.

2. Ante tal planteamiento, y siguiendo unos criterios mínimos de calidad, he renunciado a dirigir un Festival que, debido a su dotación económica, no cumpliría con las expectativas generadas en las tres primeras ediciones.

3. Con ello quiero expresar claramente que no habrá, al menos en 2011, una cuarta edición del Festival Internacional del Circo Ciudad de Albacete, ni dirigida por mi equipo ni por otros. Con el mismo propósito de proteger y salvaguardar el buen nombre y prestigio real del festival albaceteño ante la comunidad internacional, la denominación “Festival Internacional del Circo Ciudad de Albacete” figura como registrada a mi nombre en la Oficina española de patentes y marcas por lo que cualquier uso del nombre y/o logotipo o similar por terceros no autorizados será objeto de la interposición de las correspondientes acciones legales.

4. Lamento profundamente la osadía de publicar noticias sin rigor alguno como a la que doy respuesta en este escrito. Flaco favor hace al mundo del circo causar confusión e informar inadecuadamente. Afortunadamente webs como www.infocirco.com se rigen sobre una objetividad y rigor en la información, yendo más allá que los rumores de corrillos.

5. Finalmente, para llenar el vacío dejado el próximo año por el evento albaceteño y ofrecer una continuidad que permita aprovechar el trabajo realizado, en el presente estamos barajando distintas ofertas de ciudades deseosas de acoger un Festival de igual magnitud que se lleve a cabo en los años que no exista el evento en Albacete, como en 2011. En el momento oportuno anunciaremos fechas y nuevo emplazamiento.

6. Precisamente, en vistas del nuevo Festival, me hallo actualmente en el de Wuhan (China) para acabar de completar los dos nuevos programas de un nuevo festival de grandes estrellas, heredero del de Albacete y apoyado por todos los profesionales, directores y compañías estatales que tan altruistamente colaboraron en las anteriores ediciones y a los que me debo.

Genís Matabosch, Wuhan 1 de noviembre de 2010
Anònim ha dit…
ooooh!!!

Entrades populars d'aquest blog

Traces al Mercat de les Flors

Ahir al Mercat s´hi respirava un aire diferent, abans de començar ja s´hi notava alegria, la gent hi anava per a veure circ. Traces es una proposta de la Cia Les sept doights de la main, ( per explicar-ho millor, els de Les sept doights de la main van agafar cinc joves recent sortits de l´escola de Montreal per a muntar un espectacle). Una proposta molt coreografiada amb petits esquitxos de text, que revelen una mica la personalitat de cada un i deixen florir les seves virtuts en un ritme i una energia molt potents. Amb 25 anys mes o menys semblen criatures jugant amunt hi avall, amb tot el que troben, una cosa després de l`altra oferint a vegades petites estones una mica lentes, al costat d´unes del tot trepidants. La majoria d´ells, provenen d´una escola de circ de Sant Francisco on hi ha un professor originari de Xina. I els moments d´acrobàcia, son els que realment sobresurten i et queden al cap: Mortal amb pirueta d´un dels germans Cruz, en torre a sobre del altre ( clau d´un m

Mirando a YUkali al CAixa Forum

Aquest dissabte a les 21 hores Mirando A Yukali a l'Auditori del Caixaforum. es veu que han retallat un munt tota la programació cultural, la cultura és una de les principals formes que es veuen amenaçades per la crisis econòmica, quan nosaltres no hem pogut fer cap tipus d'especulació i intentem viure al marge de tot capitalisme liberal brusc i assassí. però bé que necessitem treballar!! els bancs per tal de blanquejar diners inverteixen amb art però ara que no en tenen ni dels bancs podrem viure.... és tot un rollo!!! ens pensàvem que tot baixaria i que per fi la crisis posaria un altre cop el món , la gasolina els habitatges més assequibles, però qui acaba pagant els errors dels avariciosos son els més febles i no sé si ells hi paguen gaire!! bé jo no hi entenc però m'han demanat que s'ha de omplir la sala si no segurament ja no es faran més coses de aquestes de circ al caixa forum, com si ara nosaltres haguéssim de fer la promoció! doncs aquí estic, convidant-vos a

SOPAPO WEON , Ricardo Gallardo

                En Ricardo Gallardo ens ha deixat L'artista, formador, director i col·laborador de nombroses iniciatives de circva morir dissabte a la nit en un accident El nostre amic Ricardo Gallardo va morir la nit de dissabte en un accident de moto. Ricardo, format a a la Universitat ARCIS de Santiago de Xile, i més tard a Bèlgica, Paris i Cuba, va formar amb Irina Zadek el duo Lavados amb el qual va participar a nombrosos festivals i cabarets a Holanda, Suïssa i Alemanya. A Barcelona, va crear amb Andrés Melero la companyia Deados, de la qual destaca la producció Kampingplatz, amb la qual han girat per nombrosos països. Ricardo Gallardo, soci de l’APCC, era profesor de l’escola, de circ Rogelio Rivel, membre de la comissió artística de l’Ateneu Popular 9 Barris i col•laborador de La Central del Circ en diversos projectes, com els actuals Circoneta o Disparate!. Gallardo també va ser director de muntatges com el 15è Circ d'Hivern, l'espectacle Circumstàncie