Passa al contingut principal

JORNADA “TEATRE FAMILIAR: REPENSANT EL PRESENT”

Jornada de formació organitzada per l’Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona i La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil

Dijous 19 d’abril de 2012. Igualada


Benvolgut/benvolguda,

El pròxim 19 d'abril, l'Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona i La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil organitzen la jornada "TEATRE FAMILIAR: REPENSANT EL PRESENT", adreçada a tècnics de cultura i molt especialment als programadors de teatre infantil i juvenil i per a tots els públics. La sessió tindrà lloc, de 10:30 h a 13:30 h, a l'Auditori de l’Ateneu Igualadí (c/ Sant Pau 9, d'Igualada).

El context econòmic actual està generant canvis importants als que el sector cultural, i en concret el de les arts escèniques per a tots els públics, no n'és aliè. Les majors dificultats per produir espectacles que posteriorment trobin viabilitat en el mercat, o les reduccions de pressupost per a les programacions dels teatres municipals, per posar dos exemples, són alguns dels factors que estan forçant un canvi en el sistema escènic del nostre país. Davant aquesta nova situació, és necessari resituar-se i trobar, entre tots els agents, noves fórmules de gestió que permetin la continuïtat de les programacions d'arts escèniques per a tots els públics i que les facin sostenibles. És necessari repensar el present.

Per tractar de tots aquests temes, a la primera part comptarem amb la presència de Fernando Sáenz de Ugarte, gestor cultural i coordinador de l’Auditorio Barañain (Navarra), on desenvolupa projectes centrats en la participació social i la creació de la comunitat escènica. El títol de la seva ponència serà "Què fer davant la nova realitat escènica?".

A la segona part hi haurà una taula rodona titulada "Cap a noves formes de programació", moderada per Oscar Rodríguez, director artístic de La Mostra d’Igualada, en què hi participaran:

· Jaume Colomer, consultor cultural de l’empresa Bissap

· Gerald Fannon, Cap de Programació i Relacions externes del Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès

· Rosa Gàmiz, actriu

· Ramon Molins, director de teatre i membre de la companyia Zum-Zum teatre.

· Jorge Picó, actor i director de la companyia Ring de Teatro

Trobareu el formulari d’inscripció en aquest enllaç: http://www.diba.cat/cjs/jornada.asp?id=1732

A més de participar en aquesta jornada de formació, La Mostra d’Igualada us ofereix la possibilitat d’inscriure-us com a entitat programadora amb 1 nit d’allotjament gratuït (la de dijous 19 a divendres 20 d’abril) per a una persona perquè no us perdeu la principal fira catalana de teatre infantil, que està concebuda com un aparador de les produccions catalanes per a tots els públics més interessants i està adreçada a programadors i a públic en general. Us recordem que La Mostra es durà a terme del 19 al 22 d’abril de 2012.

Per poder-vos inscriure a La Mostra d’Igualada i conèixer la programació oficial d’aquesta edició, cal que visiteu el següent enllaç:
http://www.lamostraigualada.cat/information/Programadors-Com-participar-s28_111.html

Tot esperant que la proposta sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

Atentament,


Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona
La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil





La Mostra d'Igualada- Fira de teatre infantil i juvenil
Carrer de la Trinitat, 12
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. +34 93 806 69 45
info@lamostraigualada.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Traces al Mercat de les Flors

Ahir al Mercat s´hi respirava un aire diferent, abans de començar ja s´hi notava alegria, la gent hi anava per a veure circ. Traces es una proposta de la Cia Les sept doights de la main, ( per explicar-ho millor, els de Les sept doights de la main van agafar cinc joves recent sortits de l´escola de Montreal per a muntar un espectacle). Una proposta molt coreografiada amb petits esquitxos de text, que revelen una mica la personalitat de cada un i deixen florir les seves virtuts en un ritme i una energia molt potents. Amb 25 anys mes o menys semblen criatures jugant amunt hi avall, amb tot el que troben, una cosa després de l`altra oferint a vegades petites estones una mica lentes, al costat d´unes del tot trepidants. La majoria d´ells, provenen d´una escola de circ de Sant Francisco on hi ha un professor originari de Xina. I els moments d´acrobàcia, son els que realment sobresurten i et queden al cap: Mortal amb pirueta d´un dels germans Cruz, en torre a sobre del altre ( clau d´un m

Mirando a YUkali al CAixa Forum

Aquest dissabte a les 21 hores Mirando A Yukali a l'Auditori del Caixaforum. es veu que han retallat un munt tota la programació cultural, la cultura és una de les principals formes que es veuen amenaçades per la crisis econòmica, quan nosaltres no hem pogut fer cap tipus d'especulació i intentem viure al marge de tot capitalisme liberal brusc i assassí. però bé que necessitem treballar!! els bancs per tal de blanquejar diners inverteixen amb art però ara que no en tenen ni dels bancs podrem viure.... és tot un rollo!!! ens pensàvem que tot baixaria i que per fi la crisis posaria un altre cop el món , la gasolina els habitatges més assequibles, però qui acaba pagant els errors dels avariciosos son els més febles i no sé si ells hi paguen gaire!! bé jo no hi entenc però m'han demanat que s'ha de omplir la sala si no segurament ja no es faran més coses de aquestes de circ al caixa forum, com si ara nosaltres haguéssim de fer la promoció! doncs aquí estic, convidant-vos a

7º ENCUENTRO DE MALABARISTAS MALABARIA VII "Malabaria" Herrera de Pga. 7-9 Octubre

VII "Malabaria" Herrera de Pga. 7-9 Octubre Notapor aitortxuherrera » Dom Sep 04, 2011 11:36 am 7º ENCUENTRO DE MALABARISTAS MALABARIA 7, 8 y 9 octubre 2011 Herrera de Pisuerga (PALENCIA) VIERNES 7 19:00. Recepción de participantes e inscripciones. Lugar. Centro Juvenil. CONTACTO: encuentromalabaria@hotmail.com JAIME - 661921226 disponible a partir de las 22:00 Precio del encuentro es de 13€ en la preinscripción (antes del día 7 de octubre) y de 15 € en el encuentro. Incluye: camiseta, chapa, identificaciones, desayuno sabado y domingo, comida del sábado y domingo, alojamiento, talleres, acceso a las instalaciones y alguna sorpresa. POR RAZONES DE SEGURIDAD E HIGIENE NO SE ADMITEN ANIMALES EN TODAS LAS INSTALACIONES DEL ENCUENTRO Ingresar la preinscripción en Caixa – 2100 6080 54 0200015462 En concepto. Malabaria 2011, NOMBRE APELLIDOS y traed el recibo del pago al encuentro. OS ESPERAMOS ¡HASTA LA VISTA MALABARISTAS! ATENCION: puedes colaborar con el Malabaria comprando pape