8.30.2012

CULTURA | Ensenyament

L'Ajuntament contracta una artista canadenca per fer classes de circ a l'Institut

Comença a estar a punt el Batxillerat de les Arts de Circ i del Gest

30/08/2012 | Per NW Revista de Reus
Salima Peippo en ple exercici de circ (Foto: cedida)
Salima Peippo en ple exercici de circ (Foto: cedida)
L'Ajuntament de Reus ha contractat l'artista de circ canadenco-finlandesa Salima Peippo, perquè imparteixi les classes de les matèries optatives d'arts del circ en el nou Batxillerat d'Arts del Circ i del Gest que s'impartirà a l'Institut Gabriel Ferrater a partir del curs que està a punt de començar.
Salima Peippo va ser fundadora d'ArtMove Studio i professora de classes de circ. Té una llarga experiència en teatre i dansa i té un currículum molt extens: ha fundat ArtMove Studio, ha presentat shows, ha estat actiu, ballarina, model i, fins i tot, ha representat Finlàndia al certamen de Miss Món. La seva dèria era el circ i va obtenir el títol de professora de circ. Ha treballat en el món del circ per tot el món.
Salima Peippo impartirà a Reus classes de malabars, acrobàcia, bola d'equilibri, cable d'equilibri, minitrampolí, llit elàstic, trapezi fix, corda i teles.
L'especialitat de les Arts del Circ i el Gesto s'oferirà dins el Batxillerat en la modalitat de les Arts de l'Institut Gabriel Ferrater. Es tracta de la primera iniciativa de formació estable en matèria de circ a la ciutat, un dels objectius fundacionals de la Fira-Festival de Circ Trapezi. Els estudis en qüestió permetran als estudiants poder presentar-se a la selectivitat i, per tant, accedir a la Universitat.