3.28.2013

Visca visca Sant Cugat


La relació entre Sant Cugat i Circ Raluy fa un pas més

Mercè Conesa i Carlos Raluy han segellat l'acord
Cultura | Marc Sala | Noticia difosa el 19/març | 339 lectures

El Circ Raluy i la ciutat refermen la seva relació i la companyia actuarà a Sant Cugat cada any fins al 2015 gràcies al conveni de col·laboració rubricat aquest dimarts. L'acord és progressiu i, a banda de les ja tradicionals estades del circ al municipi, preveu que al 2014 les instal·lacions de la companyia es posin a disposició de la ciutadania i que al 2015 els Raluy actuaran al Teatre-Auditori. El mes vinent el circ oferirà 18 funcions emmarcades ja en aquest pacte prorrogable un any més.

Ja fa anys que la companyia i Sant Cugat mantenen relació, però amb aquest acord es vol anar més enllà establint les bases d'una cooperació que servirà perquè la ciutat pugui gaudir d'aquesta disciplina artística. El mes vinent el Circ Raluy s'instal·larà al Parc de Can Vernet on oferirà 18 funcions entre els dies 5 i 22.

Però el plat fort d'aquest acord arribarà a mesura que avancin les converses per desenvolupar el conveni. Dins de les previsions es contempla que l'any vinent les instal·lacions i la caravana Raluy s'obrin a la ciutadania perquè entitats, associacions i ciutadans puguin utilitzar-les per celebrar-hi activitats.

Durant la presentació de l'acord, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la qualitat dels Raluy i ha refermat la voluntat de situar Sant Cugat com una de les places importants dins del món de les arts escèniques. A més, ha posat de relleu la necessitat de cercar noves iniciatives en un context de crisi com l'actual.