5.30.2013

Festival Grec i el Circ Quatre companyies joves mostren les seves habilitats extraordinàries en una proposta conjunta on comprovarem el bon estat de salut de l’art de la pista a Catalunya.Retalls

Quatre universos en un sol espectacle

15 €
Compreu aquí
Quatre companyies joves mostren les seves habilitats extraordinàries en una proposta conjunta on comprovarem el bon estat de salut de l’art de la pista a Catalunya.
La placa fotovoltaica del Parc del Fòrum ha electrificat el món creatiu de La Central del Circ, que és just a sota d’aquesta instal·lació futurista. I els deu haver il·luminat, perquè d’allà surten artistes que estan renovant l’art del circ català. Si en voleu una mostra, veniu a veureRetalls i els coneixereu. La Clandestina combina text i habilitats acrobàtiques mentre investiga les limitacions del cos mitjançant la perxa xinesa; Estropicio explora el concepte de desequilibri –físic i psíquic– a partir de les tècniques del mà a mà i del trapezi doble; Nacho Flores fa equilibris impossibles sobre cubs de fusta; Psirc us presentaran tres personatges perduts que tracen cercles infinits. Entre el 2011 i el 2012 tots ells han participat en algun programa de residències de creació a La Central del Circ.
La Central del Circ és una iniciativa de l’Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, està gestionada per l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) i disposa del suport de la Generalitat de Catalunya.
 
Una producció del Grec 2013 Festival de Barcelona.
INTÈRPRETS
Jorge Albuerne , Jeremías Faganel, Sergio González i Mauro Paganini (La Clandestina); Ruth Gascón, Asvin López, Famara Pardo i Oriol Pita (Estropicio); Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual (Psirc), Nacho Flores
DIRECCIÓ ARTÍSTICA
Leandro Mendoza / La Central del Circ
IL·LUMINACIÓ
Quico Gutiérrez
IMATGE
Judit Butjosa
COORDINACIÓ
Clara Matas / Leandro Mendoza
COORDINACIÓ TÈCNICA
Ivan Arjona
GESTIÓ
La Central del Circ