11.27.2013

Formació per a professionals << Altres ofertes Jornades CREA: espectacles de qualitat o espectacles per sobreviure

informacio  de l´ APCC 
 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FESTA SOCI ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡Data de termini de presentació: 10 de desembre de 2013

 • Data de publicació: 26 de novembre de 2013
  Data de realització: 11 de desembre de 2013
  Població: Juneda
  Provincia: Lleida

  Descripció

  Jornades organitzades per l'Associaciió de Professionals de Teatre per a Tots els Públics
  En aquesta edició volem parlar sobre la qualitat dels espectacles familiars. Els dies 11 i 12 de desembre al Mas de Miravall, a Juneda, plantegem com a punt de partida aquestes qüestions:
  • Com donem valor als nostres espectacles?
  • Es pot parlar d’espectacles bons i espectacles dolents?
  • Responen els nostres espectacles a les expectatives i capacitats del nostre públic potencial?
  • Fem el ploramiques o treballem en projectes comuns?
   
  Programa
  11/12—matí: Taller pràctic sobre creació amb Rosa Díaz de la Cia. La Rous Teatro. A partir de la seva experiencia, ens plantejarà què pensa que ha de tenir un espectacle per a considerar-lo de qualitat. Quin procés de creació utilitza?
  11/12—tarda: Taller de crítica teatral amb Recomana.cat. A càrrec de Núria Cañamares i Jordi Bordes. Com llegim un espectacle per valorar la seva qualitat? Quins elements valorem i tenim en compte per analitzar un espectacle? Volem aprendre a fer-nos les pròpies crítiques, el més objectives possible, dels nostres espectacles. A més a més, la crítica és el format habitual amb què els mitjans valoren els espectacles de la cartellera. L’opinió dels crítics ha de servir de reclam i també com una veu externa que pot aportar idees per millorar el muntatge. Què s’ha de fer quan, habitualment, no hi ha presència dels espectacles familiars als mitjans? I més ara, quan l’espai dels col•laboradors tendeix a reduir-se fins a desaparèixer? Cal construir un aparador més sòlid, sense renunciar al model clàssic.
  11/12—nit: activitat lúdica per passar plegats una bona estona.
  12/12—matí: Debat. Diversos programadors i professionals de les arts escèniques per a tots els públics ens donaran el seu punt de vista crític sobre dels espectacles familiars. Per què són considerats molts cops com de segona? Com podem augmentar la qualitat dels nostres espectacles? Amb la participació de Carlos Aladro i Lola Lara.
  Persona de contacte: Abigail
  Email: ttp@ttp.cat
  Telèfon de contacte: 649.567.861