11.05.2008

boicot pacífic i festiu al Festival INSIDE22@


. la info arriba de "moviments.cat" info@moviments.cat


Fora el 22@: amb Inside@ es venen armes i es compren ànimes.]

El 6, 7 i 8 de Novembre (aquesta setmana!) es "festeja" el Festival INSIDE22@ , promogut pel 22@Network, el consorci d'empreses que estan dins del 22@, i amb el suport de la 22@Barcelona.

Es tracta d'una mostra d'arts visuals i música on l'Art és usat com a mitjà per a realitzar una vergonyosa neteja de cara de la que ha estat una de les accions polítiques més destructives i violentes contra el teixit cultural i social a Barcelona.

L'epicentre escollit d'aquesta sinistra celebració va ser en el seu moment, lloc de vida de 200 families i 100 petits negocis en els terrenys del ara espuri Parc Central. A can Ricart, en ple rendiment, obligaren a tancar les portes de 34 tallers industrials i d'oficis on s'hi guanyaven la vida 240 persones i destruïren 4 tallers d'artistes.

Sens dubte de l'última fase d'un pla en el qual els poders polítics i econòmics pretenen legitimar la imposició per la força d'un model que ha dut al Poblenou a convertir-se en un desert urbà que ha substituït la vida pels negocis.

Per aquests motius, un grup de persones i col·lectius sensibles a aquest últim atropellament estan impulsant un boicot pacífic i festiu al INSIDE@, amb un cartell convocant una serie d'actes públics de manifestació i visualització de la indignació ciutadana.

El dijous 6, a les 20 hores, es farà una Caravana contra el 22@. Sortida des de La Makabra (c/ Avila 176, Glòries)
El dissabte 8, a les 18 hores, es farà una Castanyada contra el 22@. Enfront del C. c. Can Felipa (c/ *Pallars 277, *Poblenou)
Més info: blog outside

2 comentaris:

URI ha dit...

He posat els dos cartells a sobre. Tot i així, no crec que les empreses del 22@ paguin res, segurament l'ajuntament ha donat els diners als del Network22@ i, a més, tenen una pila de patrocinadors privats.

A més de les coses que ja es diuen més amunt, em molesten dues coses més. Una és que es crea un festival nou de 3 dies TOTALMENT GRATUÏT mentre el festival de titelles, el d'opera de butxaca i també afegiria la Marató queden aparcats per manca de recursos. Quina barra!!! La segona cosa que em molesta és que artistes que m'agraden participin a l'INSIDE22@ i, de fet, n'hi ha de força alternatius. Suposo que si els hi preguntéssim, dirien que per ells és un bolo i que no s'impliquen en trifulgues polítiques, però lamentablement no es pot separar art i política, perquè no implicar-se en la política ja és una opció política que condueix al sucursalisme.

Em sap realment greu no poder anar a algun dels concerts que faran, però si hi anés (encara que només fos per la música) no legitimaria la rentada de cara del 22@? Segur que sí.

URI ha dit...

I per si fos poc, agafen els tios i a la pàgina web:

http://www.niubcn.com/inside22/horaris.htm

Posen una foto d'un Graffiti del Niño de las pinturas (un artista que dubto que acceptés formar part d'aquest tingaldo). Això ja és directament robar art per la causa!