Passa al contingut principal

boicot pacífic i festiu al Festival INSIDE22@


. la info arriba de "moviments.cat" info@moviments.cat


Fora el 22@: amb Inside@ es venen armes i es compren ànimes.]

El 6, 7 i 8 de Novembre (aquesta setmana!) es "festeja" el Festival INSIDE22@ , promogut pel 22@Network, el consorci d'empreses que estan dins del 22@, i amb el suport de la 22@Barcelona.

Es tracta d'una mostra d'arts visuals i música on l'Art és usat com a mitjà per a realitzar una vergonyosa neteja de cara de la que ha estat una de les accions polítiques més destructives i violentes contra el teixit cultural i social a Barcelona.

L'epicentre escollit d'aquesta sinistra celebració va ser en el seu moment, lloc de vida de 200 families i 100 petits negocis en els terrenys del ara espuri Parc Central. A can Ricart, en ple rendiment, obligaren a tancar les portes de 34 tallers industrials i d'oficis on s'hi guanyaven la vida 240 persones i destruïren 4 tallers d'artistes.

Sens dubte de l'última fase d'un pla en el qual els poders polítics i econòmics pretenen legitimar la imposició per la força d'un model que ha dut al Poblenou a convertir-se en un desert urbà que ha substituït la vida pels negocis.

Per aquests motius, un grup de persones i col·lectius sensibles a aquest últim atropellament estan impulsant un boicot pacífic i festiu al INSIDE@, amb un cartell convocant una serie d'actes públics de manifestació i visualització de la indignació ciutadana.

El dijous 6, a les 20 hores, es farà una Caravana contra el 22@. Sortida des de La Makabra (c/ Avila 176, Glòries)
El dissabte 8, a les 18 hores, es farà una Castanyada contra el 22@. Enfront del C. c. Can Felipa (c/ *Pallars 277, *Poblenou)
Més info: blog outside

Comentaris

URI ha dit…
He posat els dos cartells a sobre. Tot i així, no crec que les empreses del 22@ paguin res, segurament l'ajuntament ha donat els diners als del Network22@ i, a més, tenen una pila de patrocinadors privats.

A més de les coses que ja es diuen més amunt, em molesten dues coses més. Una és que es crea un festival nou de 3 dies TOTALMENT GRATUÏT mentre el festival de titelles, el d'opera de butxaca i també afegiria la Marató queden aparcats per manca de recursos. Quina barra!!! La segona cosa que em molesta és que artistes que m'agraden participin a l'INSIDE22@ i, de fet, n'hi ha de força alternatius. Suposo que si els hi preguntéssim, dirien que per ells és un bolo i que no s'impliquen en trifulgues polítiques, però lamentablement no es pot separar art i política, perquè no implicar-se en la política ja és una opció política que condueix al sucursalisme.

Em sap realment greu no poder anar a algun dels concerts que faran, però si hi anés (encara que només fos per la música) no legitimaria la rentada de cara del 22@? Segur que sí.
URI ha dit…
I per si fos poc, agafen els tios i a la pàgina web:

http://www.niubcn.com/inside22/horaris.htm

Posen una foto d'un Graffiti del Niño de las pinturas (un artista que dubto que acceptés formar part d'aquest tingaldo). Això ja és directament robar art per la causa!

Entrades populars d'aquest blog

Mirando a YUkali al CAixa Forum

Aquest dissabte a les 21 hores Mirando A Yukali a l'Auditori del Caixaforum. es veu que han retallat un munt tota la programació cultural, la cultura és una de les principals formes que es veuen amenaçades per la crisis econòmica, quan nosaltres no hem pogut fer cap tipus d'especulació i intentem viure al marge de tot capitalisme liberal brusc i assassí. però bé que necessitem treballar!! els bancs per tal de blanquejar diners inverteixen amb art però ara que no en tenen ni dels bancs podrem viure.... és tot un rollo!!! ens pensàvem que tot baixaria i que per fi la crisis posaria un altre cop el món , la gasolina els habitatges més assequibles, però qui acaba pagant els errors dels avariciosos son els més febles i no sé si ells hi paguen gaire!! bé jo no hi entenc però m'han demanat que s'ha de omplir la sala si no segurament ja no es faran més coses de aquestes de circ al caixa forum, com si ara nosaltres haguéssim de fer la promoció! doncs aquí estic, convidant-vos

Urgent!!! Acrostiches a Barcelona AVUI!!!!

Avui a l´institut Frances , es celebra la Primavera francofona , i actuen les Acrostiches , una companyia mítica del circ contemporani Francés. Si podeu no us ho perdeu a l´institut francés al carrer moia número 8. A partir de les 19:30 comença una fanfarria, i hi han molts espectacles entre d´altres un de dansa vertical de la cia 9.81...

7º ENCUENTRO DE MALABARISTAS MALABARIA VII "Malabaria" Herrera de Pga. 7-9 Octubre

VII "Malabaria" Herrera de Pga. 7-9 Octubre Notapor aitortxuherrera » Dom Sep 04, 2011 11:36 am 7º ENCUENTRO DE MALABARISTAS MALABARIA 7, 8 y 9 octubre 2011 Herrera de Pisuerga (PALENCIA) VIERNES 7 19:00. Recepción de participantes e inscripciones. Lugar. Centro Juvenil. CONTACTO: encuentromalabaria@hotmail.com JAIME - 661921226 disponible a partir de las 22:00 Precio del encuentro es de 13€ en la preinscripción (antes del día 7 de octubre) y de 15 € en el encuentro. Incluye: camiseta, chapa, identificaciones, desayuno sabado y domingo, comida del sábado y domingo, alojamiento, talleres, acceso a las instalaciones y alguna sorpresa. POR RAZONES DE SEGURIDAD E HIGIENE NO SE ADMITEN ANIMALES EN TODAS LAS INSTALACIONES DEL ENCUENTRO Ingresar la preinscripción en Caixa – 2100 6080 54 0200015462 En concepto. Malabaria 2011, NOMBRE APELLIDOS y traed el recibo del pago al encuentro. OS ESPERAMOS ¡HASTA LA VISTA MALABARISTAS! ATENCION: puedes colaborar con el Malabaria comp