3.31.2012

Circulant forma part del Servei d’Assessorament Bàsic al soci de l’APCC

Circulant forma part del Servei d’Assessorament Bàsic al soci de l’APCC

En conveni amb l’APCC (Associació Professional de Circ de Catalunya) i com a empresa cultural situada al Viver d’Iniciates de Circ de La Central del Circ, Circulant, circ en moviment! som empresa que oferim el Servei d’Assessorament Bàsic a Artistes i Companyies que l’Associació APCC ha posat en marxa com un servei als seus socis. Un servei molt interessant per conèixer informacions i resoldre dubtes vinculats amb l’exercici de la seva professió.
El servei conveniat que poden gaudir els socis gratuïtament és d’una hora de reunió de treball per atenció, orientació i assessorament. Trobareu més informació aquí.

Circulant, circ en moviment! especialitzats en gestió i producció de circ oferim aquest servei d’assessorament obert a tots els professionals de la difusió del circ (artistes, ajuntaments, programadors, festivals, mostres, companyies, fundacions).
Voleu saber com aconseguir recursos? Crear una programació de circ? Millorar i augmentar la vostra difusió? Incloure circ a la vostra celebració? Que us duem la producció de la vostra festa? Nosaltres et podem ajudar. Som aquí.