3.31.2012

Doble Mandoble fusiona màgia i circ en La Rambleta amb l'espectacle 'Mi otro y yo

COMPANYIA FORMADA PER DOS BESSONS
Doble Mandoble, Este Fin De Semana En La Rambleta
Foto: RAMBLETA

VALÈNCIA, 29 Mar. (EUROPA PRESS) -

La companyia Doble Mandoble, formada pels bessons Luis Javier i Miguel Ángel Córdoba Pelegrín, presentaran este divendres i dissabte a les 20.30 hores en La Rambleta-Espai d'art i experiències de València el seu treball 'Mi otro y yo', un espectacle que fusiona màgia, circ i manipulació d'objectes, ha informat la sala.

L'agrupació ha estat fundada el 2007 per Luis Javier i Miguel Angel Cordoba Pelegrín. Anteriorment van participar a la creació de la companyia Hopla Circus i de l'espectacle 'La Familia Rodríguez' amb el qual van girar durant 5 anys en nombrosos països d'Europa, Israel, la Xina i Mèxic.

La primera producció de Doble Mandoble ha estat un nombre de màgia clownesca titulat 'Los aros indomables'. El desembre del 2008 este número ha rebut el Primer Premi en el concurs de màgia Macamagie (Wavre, Bèlgica).

Al 2009, Doble Mandoble se submergix un altre cop en la creació i presenta un nou espectacle titulat 'Mi otro y yo'. Este muntatge crea una nova manera d'abordar la màgia, la fusiona amb el circ i la manipulació d'objectes, ho reunix tot en un només espectacle i afegix una posada en escena teatral i burlesca, han explicat les mateixes fonts en un comunicat.

No es tracta d'una demostració d'efectes de màgia, sinó que estos efectes es posen al servici d'una nova forma de "teatre visual" original i divertit, i al seu torn absurd i poètic. Esta vegada, amb molt humor, demostracions sorprenents i espectaculars, han afegit.