3.28.2012

El CAET aposta pel risc i inicia camí cap a la internacionalitzacióPublicat per Teatralnet 28/03/2012

Avui s'han presentat en roda de premsa les tres primeres coproduccions teneteres de la temporada, que s'estrenaran al Teatre Alegria de Terrassa els propers mesos. Parlem de 180º de cel, de la Cia. La Virgueria. Una companyia que es caracteritza per tractar temes compromesos. En aquest cas, aborda la reinserció i els efectes de a privació de la llibertat. Estrena: 31 de març.

Seguirà Greenwich Art Show, performance de Macarena Recuerda Shepherd. És la història d'un fotògraf, una dona i una ciutat explicada a través de les fotografies que el protagonista, Alfred Eisenstaedt, va prendre en els anys 1942 i 1945. Estrena: 14 abril.

Per altra banda, el CAET emprèn el seu camí cap a la internacionalització amb la col•laboració amb el projecte europeu Trans-mission, una plataforma de suport a la creació circense contemporània que rep el suport de la Comissió Europea i que prendrà forma amb l'estrena de l'espectacle Aprendre Començar a perdre, d'Atempo Circ El Projecte Trans-mission fomenta la col•laboració dels quatre grans centres europeus: Barcelona, Brussel•les, Torí i Toulouse. Estrena: 29 d'abril.