3.08.2012

TOT, el 3r Festival de Titelles i de Teatre d’Objectes de Barcelona torna al Poble Espanyol


FIRES I FESTIVALS agenda apcc

info pels socis - 07/03/12

TOT, el 3r Festival de Titelles i de Teatre d’Objectes de Barcelona torna al Poble Espanyol del 16 al 25 de març

Els socis de l'APCC podran gaudir de diferents descomptes i participar en el sorteig de 4 entrades dobles per veure l'espectacle de la clown Hilary Chaplain

La tercera edició del TOT Festival de Titelles i de Teatre d’Objectes de Barcelona arriba del 16 al 25 de març a espais, places i carrers del Poble Espanyol de Montjuïc. I ho fa amb un cartell més ambiciós encara que en les darreres edicions: 22 propostes en total provinents de Polònia, Itàlia, EUA, Escòcia, Catalunya i diverses comunitats autònomes de l’estat.

A més, es reorganitza en cicles i programa espectacles de carrer, projecció de curts d’animació i videoclips que tenen com a fil argumental els titelles i la música, sessions DJ de nit, tallers, debats i funcions per escoles.

Seran 10 dies d’intensa programació, sota la direcció artística de Jacques Trudeau, oberta a públic familiar i adult que té com a nexe comú el llenguatge escènic innovador, no exclusivament textual, i l’ús de recursos físics, objectes i titelles en la seva representació.

Dins la programació oficial destaca la presència de Hilary Chaplain, una de les més reconegudes professionals de la comèdia física als Estats Units, que visitarà el festival amb el seu nou muntatge Una vida en el seu dia (A life in her day), els dies 18 i 22 de març.
Chaplain també oferirà, dins la secció professional del TOT Festival, un untaller sobre la comèdia física del 19 al 23 de març. En els dos casos, els socis de l'APCC podran guadir de diferents descomptes. A més, podran participar en el sorteig de quatre entrades dobles per veure l'espectacle de Chaplain dijous 22 de març a les 21h.