7.11.2012

900.000 a la Basura


Vilanova desmunta La Vela, el Centre d’Interpretació del Circ

dimecres, 11 jul, 2012 | Secció: DiversosEl més destacat
Tal i com ja es va informar en el seu moment, la difícil situació econòmica actual tant de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú com de la Generalitat de Catalunya ha fet impossible poder mantenir i potenciar el projecte del Centre de Residència i Creació de Circ “La Vela” de Vilanova i la Geltrú.
Ambdues institucions van acordar que aquesta infraestructura se cediria al món del circ, iniciant un procés de recull de projectes susceptibles de poder-la utilitzar. En aquest procés s’ha comptat amb la col·laboració tant de l’APCC (Associació dels Professionals del Circ de Catalunya) com del mateix Departament de Cultura i Comunicació de la Generalitat.
En aquest sentit, i durant aquests darrers mesos, la Regidoria de Cultura ha mantingut converses constants amb la Generalitat de Catalunya per trobar una nova ciutat que pugui acollir la instal·lació i donar-li, així, continuïtat al projecte.
Tot i amb això, mentre la Generalitat de Catalunya no decideixi on ha d’anar aquesta infraestructura, des de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú s’ha cregut oportú retirar-la de la Masia en Cabanyes per tal de preservar-la mentre no es defineixi el seu destí final.