7.18.2012

MASCARELL AMAGA LA RETALLADA A CATALUNYA.

Busquem malalts de cultura: com us afectarà la pujada de l'IVA?
Tots els que no us deixeu passar concerts, estrenes, pel·lícules i festivals, expliqueu-nos quins són els vostres hàbits culturals. Us farà enrere l'encariment de l'IVA? És l'hora de defensar el paper de la cultura
ARA Barcelona
| Actualitzada el 18/07/2012 09:39

L'Arc del Triomf durant el Primavera Sound / JORDI PIZARRO JORDI PIZARRO
Els diferents sectors empresarials faran front comú a Madrid perquè el govern espanyol tiri enrere la pujada de l'IVA dels espectacles del 8 al 21%. Però els usuaris d'aquesta cultura també hi tenen molt a dir. Al cap i a la fi, la pujada repercutirà en el preu de les entrades. Per això busquem malalts de cultura, gent que tingui el cinema, el teatre, la dansa, el circ, la música o la lectura digital entre els seus hàbits.

Com us afectarà la pujada de l'IVA? Gastareu menys en cultura? Baixarà el consum? Patiu per una baixada de la qualitat i quantitat dels espectacles? Creieu que pujarà la pirateria?

Digueu-nos amb quina assiduïtat aneu al cinema o al teatre o si sou lectors digitals. I com us manifestareu. És l'hora de defensar que la cultura no és un luxe. Podeu deixar-nos el vostre
TESTIMONI al web, al Facebook o a cultura@ara.cat.

COMENTARIS1
s
olercat
Gra
nollers
18.07.2
012 - 10:04h
Sóc constru
ctor d'escenografia, fa quasi un any que ja estem pràcticament sense feina. I no per la pujada de l'IVA, sinó per les retallades anteriors del nostre apreciat govern de la generalitat. L'IVA es un cop mortal, pero les retallades ja havien enfonsat a més d'un taller amb bastants anys d'ofici. Tot aixó costarà tant a recuperar.....Llegeixes l'Ara i sembla que tots els mals vinguin de Madrid, quan tenim un govern que porta 2 anys retallan i privatitzant tot el que poden.
http://www.ara.cat/cultura/Busquem-malalts-cultura-afectara-pujada_0_739126181.html