9.21.2012

avui ultim dia

Agenda APCC 


Premi Moritz de FiraTàrrega 2012 a la millor estrena d'arts de carrer

Data de termini de presentació: 21 de setembre de 2012
 • Data de publicació: 21 de setembre de 2012
  Data de realització: 21 de setembre de 2012
  Població: Tàrrega
  Provincia: Lleida

  Descripció

  Des de FiraTàrrega ens conviden a participar en la selecció del Premi Moritz de FiraTàrrega 2012 a la millor estrena d'arts de carrer.
  Benvolgut/da company/a,
  Tal com us vam comentar a la darrera comunicació abans de la vostra arribada i a la guia de benvinguda, aquest any comptem amb la col.laboració de tots els professionals acreditats a FiraTàrrega 2012 per tal d’escollir l’espectacle guanyador del nou Premi Moritz de FiraTàrrega 2012 a la millor estrena d’arts de carrer. La voluntat d’aquest premi és significar un dels espectacles presentats a l’edició segons la valoració que facin els professionals de les arts escèniques acreditats.
  La selecció de l’espectacle es realitza a través d’una enquesta molt senzilla que trobareu al següent enllaç: http://www.surveymonkey.com/s/SYWBZLF
  Simplement cal valorar de l’1 al 5 totes les estrenes d’arts de carrer que hagueu vist, entenent que la puntuació és la valoració global un cop analitzats els aspectes artístics, dramatúrgics, tècnics, de posada en escena... de cada espectacle.
  Un cop haguem recopilat totes les valoracions, que seran anònimes, donarem a conèixer l’estrena guanyadora del premi.
  Us agraïm per endavant la participació per atorgar aquest nou Premi Moritz FiraTàrrega 2012.