9.21.2012


Hijos del Nuevo Circo, més circ a l'Aragó

Cinc de les millors companyies aragoneses de nou circ presenten els seus últims treballs a Saragossa entre setembre de 2012 i gener de 2013
Hijos del Nuevo Circo és una nova programació a Saragossa, on cinc de les millors companyies aragoneses de nou circ presenten els seus últims treballs a l'escenari del Centre Cívic Teodoro Sánchez Punter.
Al llarg d'aquesta tardor i durant cinc diumenges Creaciones del Viento en col•laboració amb el Centre Cívic Teodoro Sánchez Punter han preparat una programació de Nou Circ professional amb cinc companyies capdavanteres assentades a Aragó. Podrem gaudir d'espectacles on es combinen, el clown, l'acrobàcia, la màgia, els jocs malabars, la contorsió, la música en directe i les posades en escena més atrevides.
Hijos del Nuevo Circo serà l'aparador de companyies de nou circ que han rodat els seus espectacles en escenaris nacionals i internacionals i que fins ara no gaudien d'un espai continuat d’exhibició a Saragossa. Durant els últims anys el nou circ ha guanyat terreny a l’Aragó, gràcies a iniciatives com el projecte de cooperació internacional circ que o! 
així com a les diferents entitats que treballen promovent aquest art emergent: “Creaciones del Viento”, “La puerta pequeña” el “Circo Badín” en Foz Calanda, “Entrepayasaos” o
“Acambalachous” en Tamarite de Litera, entre moltes altres.
INFORMACIO  DE LA  APCC 
GESTIONA TERE BELMONTE 
GRACIES