9.13.2012

www.hamletstone.comBenvingut a la botiga on-line del teatre

Hamlet Store és un nou espai a la xarxa de compra-venda de material escenogràfic. Podreu trobar o oferir tot tipus d’elements escenogràfics: vestuari, atrezzo, mobiliari, estructures o material tècnic, d’una manera senzilla i segura.
Tota la nostra selecció està adreçada tant a professionals com a particulars.
Aquest nou projecte del sector de las arts escèniques permet revaloritzar tots aquells materials que, un cop utilitzats als escenaris, ja no es fan servir i queden abandonats. Així com també relíquies de particulars. És una pàgina on els professionals poden trobar tots els elements necessaris per als seus projectes escènics, i els particulars podran trobar-hi objectes especials, originals i únics.
El nostre objectiu és crear un espai que faciliti la compra i la venda de tots aquests materials que d’una altra manera quedarien en desús. Permetre a la part venedora recuperar una part del valor del producte i a la part compradora, accedir a objectes difícils d’aconseguir, de bona qualitat i a un bon preu.
Rendibilitza el que ven i aprofita el que compra.
Hamlet Store és un aparador d’oportunitats amb una gran varietat d’elements escenogràfics, atrezzo, vestuari i material tècnic.
Les comandes es realitzen de manera fàcil i còmoda, amb dret a devolució del material en un període de 7 dies i lliurament a domicili ràpid i segur des de qualsevol punt d’Europa.