10.11.2012

El Festival de Pallassos de Cornellà celebra 15 anys de somriures – El Periodico
El pallasso Fraser Hooper realitzarà un curs per a professionals i aficionats

El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà compleix 15 anys amb una programació equilibrada i espectacles per a tots els públics. Del 23 al 28 d’octubre, Cornellà celebrarà la quinzena edició d’aquesta biennal de pallassos en diversos punts de la ciutat, després que el 2010 gairebé 20.000 espectadors assistissin a la cita.

Imatge d'arxiu del pallasso Frase Hooper.
Aquest dimecres s’ha presentat la programació al Dipòsit del Museu de les Aigües de Cornellà. Places, col·legis i sales acolliran, amb la carpa central, més de vint espectacles d’artistes nacionals i internacionals.
El programa es completa amb exposicions i tallers, com el curs que ofereix elsol·licitat pallasso Frase Hooper. Els equipaments del Citilab acolliran aquest curs de tres dies dirigit a professionals i aficionats a càrrec d’aquest pallasso, professor i director que ha impartit classes en escoles de circ de tot el món.
El festival se celebra des de 1984 i durant les seves 15 edicions han passat per Cornellà més de 150 artistes nacionals i 140 d’internacionals.