10.05.2012

Inaugurem temporada L´Ateneu 9 Barris06 Oct
19:00 h
Inaugurem temporada
Amb el circ de la Cia. Elegants i la salsa de La Sonora Libre!
Bailaarrr, perquè ja el programa de la festa inaugural de la temporada 2012-2013! Un acte festiu, gratuït, per riure, gaudir i ballar... perquè la temporada es presenta calentona... i volem que ens agafi a to!!
CIRC per a tots els públics
Cia. Elegants presenta: Cabaret Elegance
Després del tancament inesperat d'un important cabaret de luxe a Rio de Janeiro, dos artistes guapos, simpàtics i encantadors decideixen continuar amb l'espectacle, tot i la negativa del cos de ballarines. Per completar la companyia, incorporen “dues joves promeses”: el bàrman i el noi dels encàrrecs. I quan un grup d'elegants crea un cabaret anomenat Elegance només podem esperar “elegància” a dojo.
Concert de SALSA
La Sonora Libre
La Sonora Libre és una orquestra de salsa i jazz llatí arrelada a Barcelona formada per deu músics, procedents d'Equador, Colòmbia, Cuba, Veneçuela, Argentina i Itàlia. Tots ells formen part activa de l'escena musical de la ciutat, en particular dels circuits de la sala, el jazz, funk, reggae, samba, afrollatí, fusió, world music... La banda es nodreix de tots aquests diversos estils musicals i proposa un repertori propi, amb un so fresc i de qualitat amb un directe contundent que en escena no deixa a ningú indiferent. Porten la cadència i l'alegria de la música afrollatina, la transmeten al públic i la gaudeix el qui la balla... la seva música flueix i vibra!
El novembre de 2011 van enregistrar el seu primer disc.