11.23.2012

Avui a la Central MEMÒRIES Una creació de l’Associació de Dones Ambar Prim


Projecte MEMÒRIES:: 


  foto memòries    
MEMÒRIES
Una creació de
l’Associació de Dones Ambar Prim 
i La Central del Circ

El proper divendres 23 de novembre a les 21h, La Central del Circ acull Memòries, una creació conjunta amb l’Associació de Dones Ambar Prim.

Memòries és el resultat de vuit mesos de procés de creació artística al voltant del concepte de memòria en relació al llenguatge circense.

Tot procés de creació incorpora un treball de memòria però en aquest cas, s'involucra directament amb el concepte que generalment és utilitzat: memòria personal, històrica, de vida... aquella que quan ens fem grans tots tenim certa por a perdre. L'espectacle "Memòries", que s'estrena a La Central del Circ el proper 23 de novembre, aglutina aquestes múltiples vessants mitjançant tècniques de circ que han estat apreses per les dones grans de l'Associació d'Àmbar Prim, de la mà de la companyia TT amb els artistes Josep Antoni Navarro i Merche Rafart i co-dirigit per Leandro Mendoza, director artístic de La Central, juntament amb col·laboracions d'artistes com Tanja Haupt i Marc Fonts.

Els calaixos de la memòria es poden obrir i tancar deixant aflorar records impulsats per un estímul i el procés creatiu n'és un d'aquests que a la vegada, estimula la capacitat imaginativa facilitant el desenvolupament de la memòria.

L'engranatge del llenguatge del circ amb les demés manifestacions artístiques que aquest grup de dones ha aportat, des de demostracions artesanals fins expressions artístiques com coreografies o corals, fan d'aquest espectacle una mostra especial de la què no trobem un anterior referent, com a mínim, dins la trajectòria de La Central del Circ.

Després de vuit mesos, elles també han pogut comprendre i a la vegada assimilar la peculiaritat del llenguatgeartístic que caracteritza el circ i específicament, el del circ català contemporani.

Equip artísitic
Amb: Antonia Martín, Trini Linares, Montserrat Montón, Rosa Juan, Araceli Salvador, Ángeles Merino, MªCarmen Llufen
Artistes de circ: Merche Rafart i Josep Antoni Hernández 
Direcció artística i posada en escena: Cia. TT i La Central del Circ
Col.laboradors artístics: Tanja Haupt (música) i Marc Fonts (interpretació)
Disseny de llums: Francis Baena i Leandro Mendoza
Disseny de so: Tanja Haupt

* Divendres 23 de novembre a les 21h a La Central del Circ
Entrada gratuïta. Imprescindible reservar a produccio@lacentraldelcirc.cat  o al 93 356 08 90 (data límit de reserves  a les 12h. del 23 de novembre)

Divendres 14 de desembre  a les 20h al Centre Cívic del Besòs
Entrada gratuïta