11.20.2012

El projecte artístic de creació "Línies" obre una convocatòria per a artistes per participar en el seu proper laboratori d’experimentació


Línies és un projecte artístic de creació que vol apropar el circ i les arts visuals amb un espectacle per tots els públics. Està format per Sònia Martínez (direcció), Diego Dorado (vídeo) i Ignasi Gil (acompanyament artístic de circ).

Línies obre una convocatòria per a artistes per participar en el seu proper laboratori d’experimentació que tindrà lloc del 10 al 14 de desembre a La Central del Circ.

Línies seleccionarà 8 artistes per participar en aquest laboratori i al final d'aquest període, 4 dels participants seran escollits per formar part de l'equip artístic de l'espectacle.

Els artistes hauran de ser especialistes en disciplines com la perxa xinesa, equilibris, mans a mans, malabars i aèris estàtics. Es valorarà el domini del moviment i de la dansa i altres disciplines com per exemple el clown, acrobàcia, etc...així com la capacitat interpretativa.

Llegiu aquí la CONVOCATÒRIA 
Envieu abans del 21 de novembre el CV i vídeos a: soniamartinezvan@gmail.com
Persona de contacte: Sònia Martínez
Telèfon: 616 07 11 11