11.13.2012

LA CENTRAL DEL CIRC Activitats


 Exposició:: CIRCUS BACKSTAGEDivendres 23 de novembre a les 19’30h 


Circus Backstage és una exposició que vol mostrar l'esforç, el dia a dia i la dedicació dels artistes en el seu procés de creació. Aquestes fotografies plasmen visualment l’esforç i el treball dels artistes i la diversitat de les tècniques del circ.A partir del 23 de novembre a La Central del Circ


MEMÒRIES:: divendres 23 de novembre a les 21h 
Una creació de l’Associació de Dones Àmbar Prim i La Central del Circ

El proper divendres 23 de novembre a les 21h, La Central del Circ acull Memòries, una creació de l’Associació de Dones Àmbar Prim i La Central del Circ, el resultat de vuit mesos de procés de creació artística al voltant del concepte de memòria en relació al llenguatge circense. Guiades per la companyia TT les dones de l’associació Àmbar Prim s’han endinsat al llenguatge circense incorporant-lo a altres expressions artístiques com el cant, la dansa el teatre i la poesia. 

Aquest projecte ha comptat amb el suport de l’Obra Social de la Fundació La Caixa i ha format part del projecte europeu de cooperació “Parcours Croisés” finançat pel programa Grundtvig de la Unió Europea per a l'aprenentatge permanent. Ha comptat també amb la complicitat del Centre Cívic del Besòs.

* Divendres 23 de novembre a les 21h a La Central del Circ 
Entrada gratuïta. Imprescindible reservar a produccio@lacentraldelcirc.cat  o al 93 356 08 90 (data límit de reserves  a les 12h. del 23 de novembre) 
* Divendres 14 de desembre  a les 20h al Centre Cívic del Besòs
Entrada gratuïta

LABORATORI AMB ROBERTO MAGRO 

L’actor de circ, com aproximar-se a la creació

Del 19 al 23 de novembre 
Dirigit a: Artistes professionalsDescripció: Estudi de les diferents etapes que acompanyen el desenvolupament d’un número o espectacle: la investigació, la creació i la instal·lació.Dates i horaris: del 19 al 23 de novembre de 16h-19hDurada: 15 horesPreu: 200€ (socis APCC 170€). Ca pagar el 30% dels cursos per tal de formalitzar la inscripció.
                  *Podeu trobar tota la informació del laboratori aquí <http://www.lacentraldelcirc.cat/ca/actualita/322-laboratori-amb-roberto-magro-lactor-de-circ-com-aproximar-se-a-la-creacio-m-del-19-al-23-de-novembre
Cal pagar el 30% dels cursos per tal de formalitzar la inscripció.

TROBADA de Malabaristes
Dijous 29 i divendres 30 de novembre
 a la foto FRANCIS BRUN

El propers dijous29 i divendres 30 de novembre hi haurà una trobada de disciplines a La Central del Circ, en aquest cas de malabaristes. La finalitat es generar contacte, compartir experiència i rutines dels artistes que treballen en aquesta disciplina. Tant els usuaris com els professionals del sector poden aprofitar per compartir la seva experiència tant a nivell pràctic com teòric. Lloc: a la Sala Triangular i a la d’entrenament de La Central del Circ Horaris: 10h-19'30h Preu: 15€ (6€ per a socis/es APCC i usuaris/es de La Central del Circ)INSCRIPCIONS: Envieu un e-mail amb les vostres dades a la Míriam a activitats@lacentraldelcirc.cat <mailto:%3Ca%20href= o truqueu al 93 356 08 90. 


LA CENTRAL DEL CIRC A EUROPA
Setmana de selecció de Circus Next

Els 12 projectes <http://circusnext.eu/circusnext/en/content/news seleccionats el mes de setembre, entre 126 propostes vingudes de tota Europa que van respondre a la convocatòria de Circus Next, participen aquesta setmana a la segona fase de selecció. Presentaran una maqueta de 20 minuts màxim i tindran una entrevista amb el jurat per a exposar-li les seves i aspiracions i expectatives. Després d’haver vist i entrevistat els 12 projectes, el jurat seleccionarà els 5 equips artístics que rebran el suport de Circus Next. 
La setmana de selecció té lloc a Theater op de Markt <http://www.theateropdemarkt.be/index.php> , Neerpelt, Bèlgica. La Central del Circ hi serà present.
    Més información: www.circusnext.eu <http://www.circusnext.eu>           

Comunicació La Central del Circ
Parc del Fòrum de Barcelona. Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós (Barcelona)
Telf. (+34) 93 356 08 90

_______________________________________________
Usuaris mailing list
Usuaris@lacentraldelcirc.cat
http://lists.lacentraldelcirc.cat/cgi-bin/mailman/listinfo/usuaris