3.12.2013

La Central del Circ et proposa una oficina en un entorn creatiu, internacional i participatiu amb serveis compartits i un preu de lloguer econòmic.

galeria0    galeria110

La Central del Circ té oberta una convocatòria per aempreses relacionades amb el món del circ i les arts escèniques (companyies de circ, productores, agències, vestuaristes, etc.) que vulguin tenir una oficina al Viver d’Iniciatives de circ de La Central del Circ, ubicada al Parc del Fòrum de Barcelona i gestionada per l’APCC (Associació de Professionals de Circ de Catalunya).

El viver d’iniciatives de circ consisteix en una àrea d’oficinesamb serveis mutualitzats. Aquest viver vol acollir professionals de l’àmbit de la gestió, producció, difusió o comunicació, entre d’altres, que tinguin un projecte a desenvolupar i que vulguin beneficiar-se de la proximitat amb els artistes que garanteix un espai com La Central del Circ.

S’adreça a:

1.  Professionals del sector del circ o de les arts escèniques (persones gestores, productores, difusores, escenògrafs, vestuaristes, dissenyadores, distribuïdoers, dinamitzadores, etc.). Es donarà preferència a aquelles empreses que siguin emergents - entenent emergents com empreses amb poca trajectòria i no consolidades.

2.  Companyies de circ que en la seva estructura incorporin un professional no artista que assumeixi alguna part de la gestió, producció, difusió o comunicació de l’activitat de la companyia. En aquest cas, també es donarà preferència a aquelles companyies que siguin emergents, o que hagin incorporat recentment la figura del personal de gestió.

Podeu consultar la convocatòria clicant al següent enllaç
Més informació del Viver d’Iniciatives de circ aquí.