4.04.2013

SUMA’T AL DIA MUNDIAL DEL CIRC el 20 d’abril


SUMA’T AL
DIA MUNDIAL DEL CIRC el 20 d’abril
L’APCC elaborarà una agenda con- junta PER DIFONDRE ALS MITJANS i un manifest
El proper dissabte 20 d’abril se celebra el Dia Mundial del Circ, impulsat per la Federació Mun- dial del Circ. Des de l’APCC ens hi afegim ja que és una ocasió perfecta per posar el circ al capdavant de l’actualitat cultural i donar visibili- tat a la nostra realitat, la nostra vitalitat i també les nostres reivindicacions. Per a fer-ho possible NECESSITEM LA VOSTRA COL.LABORACIÓ.
AGENDA CONJUNTA DE CIRC 19, 20 I 21 D’ABRIL
L’APCC elaborarà una agenda recollint totes les acti- vitats de circ que es facin a Catalunya EL cap de setmana 19, 20 i 21 d’abril. L’agenda es farà arribar als mitjans de comunicació, a tot el sector i a la resta d’equipaments d’arts escèniques. Per a fer-ho, us dema- nem que ens envieu la informació de les vostres actuacions, cursos o tallers que tinguin lloc en aquell cap de setmana. Feu-nos arribar: data, lloc, hora, pàgina web i imatge a bona resolució abans del 5 d’abril.
MANIFEST DEL DIA MUNDIAL DEL CIRC
L’APCC elaborarà un manifest, a través de Jordi Jané, soci fundador, crític i historiador circense. Un cop redac- tat us el farem arribar, així com a tot el sector i els mitjans de comunicació, per tal que en feu la máxima difusió.
ALTRES ACCIONS
Des de l’APCC estem treballant també en altres accions de les quals us anirem informant a mesura que es vagin concretant.
Organitza: L’APCC és una entitat que rep suport institucional de: