5.30.2013

Viver d’Iniciatives culturals · Busques un espai d’oficina pel teu projecte?

Viver d’Iniciatives culturals · Busques un espai d’oficina pel teu projecte?

La Central del Circ et proposa una oficina en un entorn creatiu, internacional i participatiu amb serveis compartits i un preu de lloguer econòmic.

galeria0    galeria110

La Central del Circ té oberta una convocatòria per a empreses relacionades amb el món de la cultura i les arts escèniques (companyies, productores, agències, vestuaristes, escenògrafs/es, etc.) que vulguin tenir una oficina al Viver d’Iniciatives de circ de La Central del Circ, ubicada al Parc del Fòrum de Barcelona i gestionada per l’APCC (Associació de Professionals de Circ de Catalunya).

El viver d’iniciatives culturals consisteix en una àrea d’oficines amb serveis mutualitzats. Aquest viver vol acollir professionals de l’àmbit de l’àmbit cultural, que tinguin un projecte a desenvolupar i que vulguin beneficiar-se de la proximitat amb els artistes que garanteix un espai com La Central del Circ.

S’adreça a:

1.  Professionals del sector cultural, del circ o de les arts escèniques (persones gestores, productores, difusores, escenògrafes, vestuaristes, dissenyadores, distribuïdores, dinamitzadores, etc.). Es donarà preferència a aquelles empreses que siguin emergents - entenent emergents com empreses amb poca trajectòria i no consolidades.

2.  Companyies que en la seva estructura incorporin un professional no artista que assumeixi alguna part de la gestió, producció, difusió o comunicació de l’activitat de la companyia. En aquest cas, també esdonarà preferència a aquelles companyies que siguin emergents, o que hagin incorporat recentment la figura del personal de gestió.

Podeu consultar la convocatòria clicant al següent enllaç
Més informació del Viver d’Iniciatives culturals aquí.